Campionatul Universitar de Tenis - Rezultatele de la Bucuresti

0 stele

625 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  9 apr 2014

Campionatul Universitar de Tenis - Rezultatele de la Bucuresti

Campionatul Universitar de Tenis, organizat de Student Sport, cea de-a treia faza zonala, si-a desemnat weekendul trecut castigatorii de la Bucuresti.

Cu un scor final de 2-1, echipa Universitatii Spiru Haret Bucuresti compusa din Raluca Platon si Alex Carpen s-a calificat la turneul final, obtinand urmatoarele rezultate in fata echipei reprezentata de Liliana Constantinescu si Cosmin Catana - Universitatea Ovidius Constanta:
- simplu feminin: 6-1, 6-0 pentru Platon (USH)
- simplu masculin: 7-5, 6-2 pentru Carpen (USH)
- dublu mixt: w/o
   
Multumiti de rezultat, finalistii au declarat dupa ultimul meci ca : ”A fost dragut, a fost bine organizat, vremea n-a tinut cu noi, in schimb, prezenta a fost buna. E un pas inainte. Sper ca la turneul final sa fie provocari din ce in ce mai mari” (Alex Carpen). ”A fost o experienta foarte placuta deoarece a fost pentru prima oara cand am jucat pentru universitate si am putut contribui la obtinerea victoriei. Mi-a placut foarte mult competitia, s-a potrivit cu asteptarile si chiar s-a apropiat de un turneu international.” (Raluca Platon).

Au mai participat la acest turneu echipe mixte de la Universitatea din Bucuresti, Academia de Politie, Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti si Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti.

Urmatorul turneu zonal se va desfasura la Cluj, la Winners Tennis Club, in perioada 11-13 aprilie.

Campionatul Universitar de Tenis este organizat de Asociatia Student Sport in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, iar ambasadoarea competitiei este nimeni alta decat Simona Halep (locul 5 WTA).

Pe langa campionatul de tenis, asociaţia Student Sport a mai organizat intreceri la minifotbal, futsal, baschet 3x3 si cros. 
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: rezultate tenis  tenis  Campionat  student sport 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!