CARDURI BCR ON - LINE

CARDURI BCR ON - LINE 5 9
5 stele

14885 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

CARDURI BCR ON - LINE
Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs.- pentru a simplifica procesul de emitere a unui card - BCR a pus la dispozitie posibilitatea de a completa on-line formular cerere card pentru cardurile BCR Maestro, BCR Visa Electron si BCR Visa Clasic. In vederea procesarii cererii de card veti fi contactat telefonic de un operator InfoBCR pentru confirmarea telefonica a datelor introduse.
Cardul va fi eliberat la unitatea aleasa de dumneavoastra in termen de 4 zile lucratoare. Mentiuni: Solicitantii de carduri de debit trebuie sa aiba varsta minima 18 ani. Minorii cu varsta intre 14-18 ani pot beneficia de carduri de debit pentru plata sumelor reprezentand alocatii, burse, premii, dar numai in calitate de utilizatori autorizati.
Cardurile vor fi emise pe numele parintilor (tutorilor), acestia fiind titularii contului. Minorii cu varste intre 16-18 ani angajati in baza unui contract de munca valabil pot beneficia de card de debit numai in situatia in care societatea la care sunt angajati solicita bancii carduri pentru acordarea drepturilor salariale.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: LINE  CARDURI  BCR 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ZIUA 26 - ZI DE ACCES LA CULTURA ZIUA 26 - ZI DE ACCES LA CULTURA