Case de vacanta in Romania: de la 10.000 la 1,5 milioane de euro

0 stele

307 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 21 iun 2013

Case de vacanta in Romania: de la 10.000 la 1,5 milioane de euro
Cei mai multi dintre romani cred ca a avea o a doua locuinta reprezinta un lux pe care nu si-l pot permite.

O analiza realizata de Imobiliare.ro si remisa joi Ziare.com pe baza ofertelor de pe portal arata ca, intr-adevar, cele mai spectaculoase resedinte secundare din tara au preturi ce depasesc pragul de un milion de euro.

Cu toate acestea, exista si proprietati mai modeste ce pot fi achizitionate in unele zone ale tarii chiar si cu un buget de 10.000 de euro.

Vila de lux, la oras

In Constanta, o vila cu 10 camere situata chiar la malul marii, in imediata apropiere a portului Tomis, este scoasa la vanzare la un pret de 1,49 de milioane de euro.

Constructia a fost ridicata in anul 2010, pe structura demisol-parter-un etaj-mansarda, are o suprafata utila de 475 de metri patrati (la care se adauga suprafata teraselor, de circa 200 de metri patrati) si este amplasata pe un teren de 500 de metri patrati. Locuinta este complet mobilata si este dotata cu pivnita, crama, jacuzzi, gradina amenajata, spatii de agrement si cinci locuri de parcare.

In Sibiu, aproape de centrul istoric al orasului, o vila cu cinci camere (living si patru dormitoare) este scoasa la vanzare la un pret de 1,25 de milioane de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 589 de metri patrati, teren de 650 de metri patrati si este dotata cu sistem de incalzire prin pardoseala, pivnita, garaj, gradina de vara.

In Sinaia, judetul Prahova, o vila construita in anul 2002 este scoasa la vanzare la un pret de 1,15 milioane de euro. Proprietatea cu o suprafata construita de 932 de metri patrati, structurata pe D+P+2E+M, si cuprinde 10 camere si opt bai. Locuinta dispune de pivinita, crama, jacuzzi, supraveghere video, gradina amenajata, spatii de agrement.

Casa la sat, cu gradina, livada si vie

La polul opus, acest segment ofera optiuni si pentru aceia care isi doresc o casa de vacanta, dar au la dispozitie un buget redus pentru aceasta. Astfel, o casa mica cu teren poate fi cumparata, in unele zone ale tarii, chiar si cu 10.000 de euro.

In judetul Arad, satul Cermei, o casa cu patru camere de 100 de metri patrati utili are un pret cerut de 10.500 de euro. Constructia a fost ridicata in anul 1970, pe un teren de 1.439 de metri patrati, si este conectata la utilitati (curent, apa, canalizare).

In judetul Mures, localitatea Laslau Mare, o casa cu patru camere, construita in anul 1992, are un pret cerut de 10.000 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 80 de metri patrati, este conectata la utilitati si dispune de un teren de 2.600 de metri patrati.

In judetul Bihor, satul Crestur, o casa cu doua camere de 56 de metri patrati utili are un pret cerut de 40.000 de lei (aproape 9.000 de euro). Proprietatea include si un teren de 4.300 de metri patrati, cultivat cu gradina, pomi fructiferi si vie.

C.P.


Via Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!