CASE DE VACANTA LA PRETURI ACCESIBILE!

0 stele

561 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 27 mar 2009

CASE DE VACANTA LA PRETURI ACCESIBILE!
 A doua editie a Targului PROJECT EXPO: Imobiliare va prezenta in perioada 29-31 mai, la Palatul Copiilor din Bucuresti, oferte ce vor fi deosebit de variate, printre care se vor gasi si locuinte cu preturi ce pornesc de la 15 000 euro.
Casele de vacanta reprezinta colturi de rai, in care proprietarii se retrag din cand in cand, pentru a-si reincarca bateriile. Noutatea acestui targ consta in faptul ca va fi prezentata o gama de oferte deosebit de variate pentru acest gen de locuinte. Persoanele care vor sa aiba parte de relaxare si confort pot achizitiona o casa de vacanta in zona de munte, pe litoralul Marii Negre, al Marii Mediterane sau chiar al Oceanului Atlantic.
 Cei ce sunt in cautarea unei oportunitati pentru investitie pot alege o locuinta amplasata intr-un loc linistit, cu peisaje aproape ideale, inconjurata de natura si departe de agitatia marilor orase.
 Persoanele ce isi doresc o casa de vacanta dar vor sa-si puna amprenta asupra proiectarii si constructiei, au la indemana alegerea unei case de lemn, ce poate fi construita intr-un timp foarte scurt, echipele profesioniste avand la indemana utilajul de ultima ora care asigura fiecare pas al prelucrarii lemnului.
 Mai multe detalii aici!

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!