Cati bani cheltuiesc romanii pe cadourile de Mos Nicolae?

0 stele

928 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  4 dec 2015

Cati bani cheltuiesc romanii pe cadourile de Mos Nicolae?

Orasenii vor aloca un buget mediu de 310 lei pentru cadourile pe care le vor oferi de Sfantul Nicolae, iar 90% dintre respondenti au anuntat ca vor achizitiona diferite produse pentru aceasta sarbatoare, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketin Research Center.


 93,2% dintre respondentii din orasele cu sub 100.000 de locuitori au anuntat ca vor achizitiona cadouri, in timp ce in orasele mari, doar 87,7% o vor face.

Anul trecut, mai putin de 80% dintre locuitorii oraselor mari isi exprimau intentia de a cumpara cadouri de Mos Nicolae.

In ceea ce priveste cadourile oferite, acestea vor fi multe si diversificate, insa cele mai multe vor fi dulciurile, peste 80% dintre oraseni declarand ca intentioneaza sa le cumpere pentru a le oferi celor dragi.


In topul preferintelor de cumparaturi raman jucariile, dar si articolele de imbracaminte/incaltaminte, cosmeticele/parfumurile si fructele.


De asemenea, peste 12% dintre oraseni intentioneaza sa ofere cadou de Mos Nicolae un smartphone sau o tableta.


 Studiul a fost realizat pe un esantion reprezentativ de 800 de persoane la nivel national urban (orase mici - sub 30.000 locuitori, orase mijlocii - 30.000-100.000 locuitori, orase mari - peste 100.000 locuitori) in perioada 26 noiembrie - 2 decembrie 2015.

Marja de eroare a studiului este de ±3,46%.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: BANI  CADOURI  CHELTUIESC  romani  mos nicolae 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!