Cauti un camin? La Arcca, gasesti un ACASA!

0 stele

4378 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cauti un camin? La Arcca, gasesti un ACASA!

Pe principiul omul precaut isi face vara sanie si iarna car, cam asa stau lucrurile si cu studentii. Studentul precaut isi gaseste in anul 1 un camin si in fiecare an nu face decat sa isi reactualizeze contractul. Detalii pe arcca.ro
 
Exista un acasa pentru fiecare student, dar acasa trebuie sa fie unde e bine si confort, unde vecinul e mai degraba prieten, iar comunitatea e familie. Hai sa ne imprietenim si pe Facebook / Arcca!

Te intrebi cum gasesti cazare in Bucuresti fara sa fie nevoie sa cari de acasa frigiderul? Solutia este simpla: campusurile Arcca. Marele avantaj este ca poti sa iti alegi chiar tu colegii de camera! Uite ce zic cei care s-au cazat deja:


Pe scurt iata ce ofera ARCCA in campusul Vitan Village:
Camere dotate cu baie in camera, mobilier nou, frigider, cuptor cu microunde, internet gratuit

 

 


Bucatarii ultramoderne care se afla pe fiecare palier si iti permit sa gatesti in tihna

 


Sali de lectura de mai multe tipuri care permit studiul individual sau in grup, precum si spalatorie self service

 


• Locuri de petrecere a timpului liber, inclusiv gratare in aer liber si teren de fotbal care permit destinderea intr-un spatiu protejat de zgomotul orasului
Locatia campusului, foarte aproape de centrul orasului, cu mijloace de transport aflate in imediata apropiere, locatie care permite mobilitatea studentilor la costuri reduse. De exemplu autobuzul nr. 123 are statia in fata complexului si te poate duce la direct la Gara de Nord, Opera Romana , Eroilor, Parc Izvor sau Piaţa Unirii.
Campusul este protejat 24 din 24 de firme de securitate specializate si ofera siguranta atat de necesara, siguranta care asigura si linistea parintilor.

Iti poti face in anii studentiei colectie de momente memorabile si peste ani sa te intoarci cu gandul la ele. Pentru ca atunci cand prieteniile se poticnesc, vei da orice sa te intorci acolo unde prieteniile se legau usor si nu cunosteau piedici!

10 motive pentru care Arcca este casa ideala din studentie:
1. Ai posibilitatea de a alege, in functie de zonele tale de interes, fie ca e vorba de faculta sau de club, locatia potrivita. Nord? Atunci, alege Pajura Garden. Central-Sudic? Atunci, alege Vitan Village.
2. Ai totul inclus, la un singur cost. Da, ai citit bine! Adica, platesti o suma lunara si nicio alta factura pe langa.
3. Costul unui loc incepe de la 110 euro si este inclusa si atmosfera prietenoasa.
4. Iti poti alege colegul/a de camera.
5. Mai multi ani de studentie, o singura camera de camin. Asta pentru ca iti poti pastra acelasi loc pe toata durata studiilor universitare.
6. Dotari hoteliere: camerele au baie proprie, ai internet si conexiune wi-fi, frigider, cuptor cu microunde, birouri, dulapuri.
7. Serviciu Easy wash, respectiv acces la spalatorie si uscatorie de tip self service.
8. Zone de socializare si sport, special amenajate.
9. Sala de lectura.
10. Servicii de securitate.   

Daca te-am convins ca Arcca poate sa iti devina acasa, vino la o vizionare!
Si viziteaza-ne pe pagina de Facebook/Arcca sau pe site-ul arcca.ro.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!