Ce au gasit procurorii la Facultatea de Medicina din Craiova?

0 stele

2214 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  9 iul 2015

Ce au gasit procurorii la Facultatea de Medicina din Craiova?

Ancheta in cazul profesorilor suspectati de luare de mita la Facultatea de Medicina din Craiova continua. Primele perchezitii au avut loc la inceputul acestei saptamani, iar cei cinci profesori suspectati sunt cercetati sub control judiciar si nu mai au voie sa-si exercite meseria pe parcursul anchetei.

 
In urma perchezitiilor incepute luni, procurorii din Craiova au identificat cinci profesori suspectati de luare de mita si complicitate. Este vorba despre Lucica Rosu, Cristina Petrica, Danut Firu, Daniela Denisa Cernea si Bogdan Cotoi. Acesta din urma este acuzat de "complicitate la luare de mita si folosirea de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii" relateaza Mediafax.ro. Pe langa cei cinci profesori, si secretara Raluca Eugenia Ivan se afla tot sub control judiciar pentru trafic de influenta.
 
La Facultatea de Medicina si Facultatea de Moase si Asistenta Sociala au fost gasiti 55.423 de lei, 13.760 de euro si peste 500 de bijuterii de aur, potrivit sursei citate. Se pare ca pentru promovarea unui examen, studentii ar fi fost nevoiti sa plateasca intre 50 si 100 de euro.
 
Pana acum, anchetatorii au audiat 75 de persoane in acest dosar.
 
Andreea Catan
Foto: pxleyes.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!