Ce cauta femeile cu adevarat la un barbat?

0 stele

1668 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ce cauta femeile cu adevarat la un barbat?

Femeile se simt atrase de barbati dintr-o varietate de motive. O parte tin de tine, deci le poti lucra pentru a-ti mari sansele de a deveni un cuceritor cu acte-n regula, iar o alta... de hazard. Iata ce cauta femeile cu adevarat la un barbat:

 

1. Piercinguri, tatuaje si cicatrice

Da, femeile se simt atrase de baietii rai, cu toate cele mentionate mai sus. Conditia de baza, insa? Potrivit teoriei evolutioniste, sa fie sanatosi si sa mai aiba si gene bune, de mascul Alfa!

2. Bani

Ne pare rau, dar conform unui studiu intocmit de psihologul David Buss, femeile din 37 de culturi diferite (inclusiv din Zambia) prefera barbatii care castiga bine! Si in acest caz, explicatia are la baza influenta genetica, mai exact nevoia femeii de siguranta si stabilitate (pentru ea si pentru urmasi).

 

3. O voce joasa

In aceeasi idee, femeile apreciaza barbatii cu trasaturi simetrice, tocmai fiindca sunt un semn al unei sanatati foarte bune si al unor gene si mai bune! Insa daca, pe langa toate acestea, Mama Natura te-a mai inzestrat si cu o voce groasa, te poti declara invingator prin knock out!


4. Inaltime

Studiile au demonstrat-o fara doar si poate: barbatii inalti fac mai multi bani si au mai multi urmasi decat cei scunzi. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la orice speranta daca n-ai fost inzestrat cu inaltimea corespunzatoare... te poti oricand transforma intr-un mic Napoleon Bonaparte, de ce nu?


5. Un trup bine facut

Ca sa bifam toate cliseele, nu puteam sa il ratam taman pe acesta: femeile prefera barbatii cu trupul bine lucrat, plin de muschi si eventual si transpirati! Si in acest caz, genele si evolutia speciei umane sunt de vina.


6. Simtul umorului

Daca vrei sa o faci sa se indragosteasca de tine (mai ales daca iti lipsesc o parte dintre atributele de mai sus), afla ca ai mari sanse sa o cuceresti cu un simt al umorului debordant. Fa-o sa rada si va fi a ta!


7. Incredere in fortele proprii

Ce poate fi mai sexy decat un tip increzator in fortele proprii? Din pacate, regula care spune ca femeile sunt atrase de nemernicii aroganti este perfect adevarata.


Foto: deviantart.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!