Ce filme noi vedem in aceasta toamna

0 stele

2707 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ce filme noi vedem in aceasta toamna

Midnight in Paris, Rabbit Hole, Colombiana, Crazu, stupid love sau Drive sunt doar cateva dintre premierele cinematografice pe care nu trebuie sa le ratezi in aceata toamna.

 

Midnight in Paris

 

Midnight in Paris este o comedie romantica, a carei actiune se petrece in fermecatorul Paris. Un tanar scriitor traieste la Paris o experienta care ii va schimba viata pentru totdeauna. Din distributie fac parte Marion Cotillard si Owen Wilson.

 

Rabbit Hole

 

Becca si Howie Corbett sunt doi soti a caror viata este data peste cap atunci cand fiul lor moare intr-un accident. Cei doi soti incearca sa gaseasca alinare si intelegere in alte persoane si membri ai familiei care ii pot ajuta sa indeparteze amintirile cu fiul lor. Din distributie fac parte Aaron Eckhart si Nicole Kidman.

 

Colombiana

 

Colombiana spune povestea unei copile de 10 ani care este martora uciderii parintilor. Dupa ce scapa cu viata, singurul scop al tinerei este sa il gaseasca pe ucigasul parintilor sai si sa il omoare. Din distributie fac parte Zoe Saldana, Michael Vartan, Jordi Molla si Callum Blue.

 

Pina

 

Pina este un documentar despre viata si creatia coregrafei Pina Bausch. Filmul ilustreaza arta marei coregrafe germane.

 

Crazy, Stupid, Love

 

Crazy, Stupid, Love este o comedie romantica, care infatiseaza etapele prin care poate trece iubirea. Carl Weaver este un barbat trecut de 40 de ani care afla ca sotia il insala si vrea sa divorteze. Barbatul isi ia rolul de burlac in serios si incepe sa experimenteze tot felul de lucruri noi. Din distributie fac parte Emma Stone, Ryan Gosling, Julianne Moore, Steve Carell.

 

Drive

 

Drive este povestea unui sofer, cascador de la Hollywood, care in timpul liber se ocupa cu tot felul de activitati ilegale. Din distributie fac parte Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston si Christina Hendricks.

 

Autor: Mihaela Rotaru

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Premiera  FILM  FILME  CINEMA  timp liber 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!