Ce filme poti vedea la cinema in perioada 30 decembrie 2011 - 1 ianuarie 2012

Ce filme poti vedea la cinema in perioada 30 decembrie 2011 - 1 ianuarie 2012 4 2
4 stele

6350 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ce filme poti vedea la cinema in perioada 30 decembrie 2011 - 1 ianuarie 2012

Cinematografele prezinta, in perioada 30 decembrie - 1 ianuarie, mai multe noutati. Vezi care sunt si unde ruleaza filmul preferat.

 

 


Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor
Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor

Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor a avut premiera pe 23 decembrie. Daca v-a placut prima parte a filmului care l-a avut in rolul pricipal pe Robert Downey Jr. o sa va placa si continuarea.

Filmul ruleaza in 30 decembrie la Grand Cinema Digiplex, Light Cinema, Movieplex Cinema Plaza, Patria, Glendale Studio, Cinema Plaza Romania, Grand Studios. Filmul poate fi vazut si in 31 decembrie si in prima zi a lui 2012, la cinematografele: Grand Cinema Digiplex, Grand Studios, Light Cinema, Movieplex Cinema Plaza.


Fata cu un dragon tatuat
Fata cu un dragon tatuat

Filmul este ecranizarea primului volum din seria de succes "Millenium". Filmul are premiera in 30 decembrie la cinematografele: Grand Cinema Digiplex, Movieplex Cinema Plaza Romania, Light Cinema, Grand Studios.


Misiune: Imposibila - Ghost Protocol
Misiune: Imposibila - Ghost Protocol

Regizat de Brad Bird, filmul continua seria de succes Misiune Imposibila care il are in rolul principal pe Tom Cruise. Filmul ruleaza in data de 30 decembrie, 31 decembrie si 1 ianuarie la Grand Cinema Digiplex, Light Cinema, Movieplex Cinema Plaza Romania.


De Anul Nou
De Anul Nou

In distributia filmului ii veti regasi pe Robert De Niro, Lea Michele, Josh Duhamel, Sofia Margarita Vergara, Michelle Pfeiffer si Ashton Kutcher. Filmul ruleaza in zilele de 30 decembrie, 31 decembrie si 1 ianuarie la Grand Cinema Digiplex, Light Cinema, Movieplex Cinema Plaza Romania si Studio.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FILM  Jocul umbrelor  De Anul Nou 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!