Ce greseli de dating faci?

0 stele

542 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ce greseli de dating faci?

Vremurile moderne au dat nastere unor reguli noi in codul de bune maniere al datingului online si nu numai. De la numarul de pupici virtuali pe care ii trimiti celui cu care flirtezi si pana la alegerea momentului in care sa raspunzi la telefon la o intalnire sau in sala de cinema, exista cateva gafe frecvente pe care le fac cei ce flirteaza in epoca tehnologiei.


Gafe frecvente in datingul modern

Scrisul corect din punct de vedere gramatical in SMS-uri sau pe chat-uri virtuale ramane regula de aur pe care trebuie sa o respecti daca speri sa ai o sansa la inima persoanei pe care vrei sa o cuceresti. Insa cunoasterea la perfectie a limbii romane nu este de ajuns! Exista pericolul sa cazi in capcana catorva obiceiuri virtuale sau tehnologice care te pot face sa pici rapid in dizgratia persoanei cu care flirtezi.

Potrivit rezultatelor sondajului de opinie desfasurat de compania britanica Talk Talk Mobile pe 1000 de persoane, atunci cand trimiti mai multi pupici virtuali decat partenerul tau in schimbul de mesaje telefonice sau virtuale, risti sa fii sters rapid de pe lista acestuia cu pretendenti. Potrivit respondentilor, acest obicei este interpretat ca o lipsa de politete, care ii face sa renunte rapid la flirt.

De asemenea, folosirea acronimelor de tip "LOL", "K", "G2G", "BRB" iti poate scadea sansele de a cuceri o persoana pe cale textuala. Te-ai putea gandi ca este un obicei enervant, insa participantii la studiu au oferit alte explicatii pentru care acronimele le scad interesul pentru persoanele cu care flirteaza prin SMS sau pe chat. Considera ca acestea sunt infantile ori ca doresc doar sa impresioneze si atat.

Raspunsul la telefon in timpul cinei sau in sala de cinema, trimiterea SMS-urilor dupa ora 23:00 sau e-mailurile copilaroase sunt alte gafe pe care ar trebui sa le eviti atunci cand flirtezi pe cale tehnologica, sustin cercetatorii companiei.

Printre regulile de bun simt sau pozitive care ar trebui sa se regaseasca in timpul flirtului tehnologic se numara, potrivit cercetatorilor, stimularea conversatiei prin intrebari suplimentare sau raspunsuri la mesaje in maximum doua ore de la primirea lor.

Foto: Askmen.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!