Ce solutii ai la principalele probleme cu care se confrunta un cuplu

Ce solutii ai la principalele probleme cu care se confrunta un cuplu 1 1
1 stele

1268 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ce solutii ai la principalele probleme cu care se confrunta un cuplu

Orice cuplu se confrunta cu probleme serioase, care, daca nu sunt solutionate, pot duce pana la despartire. Exista unele probleme intalnite peste tot, dar pe care partenerii nu stiu intotdeauna sa le rezolve corect. Iata ce solutii ai la principalele probleme cu care se confrunta un cuplu:

 

Problema banilor

Fii sincer cu privire la situatia ta financiara pentru a nu crea false asteptari. Spune-i intotdeauna partenerului de viata care sunt planurile, dificultatile si dorintele tale in privinta banilor. Faceti impreuna un plan de gestionare a bugetului.

 

Problema sexului

Pentru o relatie de succes, trebuie sa fii o persoana informata in plan sexual. Discuta deschis cu persoana iubita despre problemele care apar in viata voastra sexuala. Protejeaza-ti sanatatea si acorda-ti timp pentru a te bucura cu adevarat de ceea ce puteti avea impreuna.

 

Problema copiilor

Desi este de la sine inteles ca aducerea pe lume a unui copil este o decizie importanta, nu toate cuplurile discuta sincer despre acest aspect. Adesea cei doi parteneri nu sunt pe aceeasi lungime de unda intr-un anumit moment al existentei lor. Lamureste acest aspect cu persoana iubita si faceti planuri de viitor in asa fel incat niciunul sa nu fie frustrat.

 

Problema comunicarii

Cand comunici cu persoana iubita, ia in serios comunicarea cu aceasta. Intrerupe orice alta activitate si acorda-i atentie totala. Las-o sa vorbeasca si arata-i ca o asculti calm si cu atentie. Infraneaza-ti gesturile sau vorbele care pot duce la certuri sau care il pot face pe partener sa se simta prost.

 

Autor: Elisa Costache

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Cuplu  relatie  PROBLEME 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!