Ce spun culorile pe care le porti despre tine?

0 stele

2218 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ce spun culorile pe care le porti despre tine?

Fie ca mergi la un interviu de job, la prima intalnire cu el sau la facultate, culorile hainelor pe care le alegi transmit diverse mesaje oamenilor cu care intri in contact. Ce cred acestia despre tine in functie de culoarea in care esti imbracata, afla in continuare.

Un studiu realizat de Buy T-Shirts Online, pe un esantion de 1.000 de persoane, scoate la iveala perceptia acestora vis-a-vis de culorile hainelor pe care le purtam. Iata concluziile cercetarii si ce culori sa alegi in functie de evenimentele la care mergi!

Pentru interviu

Cand mergi la un interviu pentru un job nou, prima impresie conteaza foarte mult, de cele mai multe ori fiind singura sansa in care poti sa impresionezi. Ideal este sa transmiti incredere. Culoarea neagra este cea care transmite cea mai mare incredere, spun 56% dintre participantii la studiu.

Pentru prima intalnire

De asemenea, daca vrei sa fii sexy la prima intalnire cu el, culoarea rosie ar putea fi una potrivita. 54% dintre femei spun ca rosul transmite incredere si senzualitate, in timp ce 28% dintre barbati sunt de parere ca, pe langa negru, albastrul se numara printre cele mai adecvate culori.

Pentru facultate

Tinuta pentru facultate are nevoie sa fie aleasa cu grija, intrucat trebuie sa transmita seriozitate si inteligenta. Se pare ca cele mai adecvate culori in asemenea circumstante sunt cele inchise, in timp ce cele deschise si vii spun despre tine ca esti o persoana superficiala si aroganta.

Alege cu grija culorile tinutelor tale, pentru a evita sa transmiti lucruri nedorite despre personalitatea ta. Tu ce culori alegi in situatiile de mai sus?

Andreeea Catan
Foto: latam.discoverymujer.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!