CE SUNT AMFETAMINELE

CE SUNT AMFETAMINELE 5 24
5 stele

19242 vizualizari  |  2 comentarii

CE SUNT AMFETAMINELE
Alte denumiri: speed, uppers.
Sub influenta amfetaminelor te simti: Agitat, alertat, in viteza, in forma. Informatii de baza: Inventate in Germania in anii '30, amfetaminele au fost prescrise in curele de slabire si pentru a combate depresia. Amfetaminele sunt actualmente prescrise numai persoanelor care sufera de somnolenta patologica (narcolepsie).
Cum sunt administrate: Aceste droguri pot fi administrate pe diverse cai. In forma de pudra amfetaminele pot fi inhalate printr-un tub sau printr-o bancnota rulata. De asemenea, pot fi consumate sub forma de solutie, capsule sau tablete sau preparate pentru injectare.
Efecte si riscuri: Amfetaminele intra in categoria stimulentelor. Consumatorii au in primele momente o senzatie de energie sporita, de bine, se simt mai inteligenti, mai vorbareti, mai increzatori, mai rezistenti. Capacitatea amfetaminelor de a reduce apetitul si nevoia de somn depinde in mare parte de doza si de modul de administrare. Amfetaminele au urmatoarele efecte: Senzatie de gura uscata, cresterea tensiunii arteriale, intensificarea ritmului cardiac si a frecventei respiratorii, hipertemie. Dilatarea pupilelor este un simptom obisnuit, iar unii consumatori simt nevoia sa mearga la toaleta mai des. Revenirea la realitate poate genera oboseala extrema, iritabilitate, depresie si sentimente de auto-persecutare. Organismul poate avea nevoie de doua zile pentru revenire completa chiar si dupa administrarea unor doze mici. Senzatiile placute il pot determina pe consumator sa sporeasca doza si frecventa utilizarii. In cantitati mari, consumul de amfetamine genereaza anxietate, tremor, paranoia, alterarea ritmului somn-veghe si modificari ale apetitului. Toate aceste efecte cumulate in timp, scad rezistenta organismului la imbolnaviri. Consumul cronic de amfetamine genereaza psihoze (care uneori se pot manifesta sub forma de halucinatii sau iluzii paranoide). Amfetaminele si alte droguri similare inlatura pe moment oboseala si foamea si astfel nevoia de odihna si hrana a organismului ramane nesatisfacuta. Ca si in cazul altor droguri injectabile, utilizarea in comun a seringilor si a acelor de unica folosinta pentru administarea amfetaminelor sporeste riscul infectarii cu HIV sau alte virusuri, in special virusul hepatitei C.
Stiati ca: Dupa cannabis amfetaminele sunt cele mai larg utilizate droguri ilegale in tarile Europei occidentale. Ele sunt frecvent folosite pentru a creste performanta intelectuala, rezistenta la efort, creativitatea in cadrul petrecerilor nocturne, concursurilor de dans ori in perioade de munca sau studiu intens.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: AMFETAMINELE 
Comentarii

Raspunde-i

am loat si consum multe dar sant foarte buna

Raspunde-i

de unde pot lua si eu?:) daca aveti informatii id mess: yoyoboby

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!