CEI MAI CUNOSCUTI OAMENI DE STIINTA ROMANI CONTEMPORANI

CEI MAI CUNOSCUTI OAMENI DE STIINTA ROMANI CONTEMPORANI 3 2
3 stele

8334 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

CEI MAI CUNOSCUTI OAMENI DE STIINTA ROMANI CONTEMPORANI
Despre inventii si inventatori am tot vorbit. Am putea spune ca, in mare, cam stim ce au mai descoperit oamenii de stiinta in ultimii ani. Nici la capitolul istoria stiintei si reprezentanti nu cred ca stam prea rau. Vrand nevrand, scoala ne-a dat unele informatii, iar presa continua sa ne tina la curent cu ultimele noutati.
Dar cand vine vorba de compatriotii nostri, oameni de stiinta contemporani, toti plecam mai mult sau mai putin rusinati capul.
Trebuie sa recunosc ca si eu am facut-o. Cel putin pana sa vad urmatorul filmulet pe care vi-l prezint si voua mai jos. Acesta a fost realizat in martie 2008, cu ocazia initierii proiectului Colectia de Succese, proiect initiat de URSUS Breweries in scopul promovarii celor mai recente succese obtinute de romani la categoriile Sport, Arta si Cultura, Stiinta si Inventii, Business si Implicare Sociala.
Daca vreti sa vedeti cum si-au adus contributia in domeniul stiintei si inventiilor Radu Popa, Bogdan Onac, Silviu Constantin, Cristian Calude, Adrian Bejan si Magdalena Pasarica urmariti in continuare filmuletul:
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.stube.ro/embed/7000193"></script><script type="text/javascript" language="javascript">play_7000193(450,390);</script>
Laura Popescu - Editor Studentie.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau