Cel mai bine vandute masini in 2013

0 stele

3605 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cel mai bine vandute masini in 2013

Ford Focus este considerata cel mai bine vanduta masina din 2013, potrivit LMC Automotive. Masinile sport si autoturismele puternice au castigat din nou popularitate in randul soferilor. Chiar daca au un consum ceva mai mare, reducerea pretului la combustibil si imbunatatirea economiei i-au determinat sa-si asume riscul si sa se orienteze spre modele puternice. Iata care este topul celor mai bine vandute masini din lume in 2013.


Ford Focus
Ford Focus

Ford Focus a castigat puncte serioase la capitolul popularitate si vanzari in intreaga lume. Anul trecut, s-au vandut 1.1 milioane de autoturisme, preferinta pentru acest model fiind justificata de consumul scazut si dimensiunile reduse care o fac usor de condus in aglomeratie.


Toyota Corolla
Toyota Corolla

Dupa ce in 2012 a fost desemnata cea mai populara masina din lume, Toyota Corolla a devenit anul trecut si una dintre cel mai bine vandute modele de autoturisme, reprezentantii asteptandu-se ca in 2014 sa vanda cel putin tot atatea autoturisme cate au vandut in 2013 - 1.001.141 masini.


Volkswagen Jetta
Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta a castigat un binemeritat loc 3 la capitolul vanzari in 2013, reusind tranzactia a nu mai putin de 905.869 exemplare.


Hyundai Elantra
Hyundai Elantra

Modelul Elantra de la Hyundai intra din ce in ce mai puternic in preferintele pasionatilor de masini si vine puternic din urma la capitolul vanzari. Numai in 2013, s-au vandut peste 800.000 de exemplare, devenind astfel al patrulea model de masina cel mai cautat in lume.


Chevrolet Cruze
Chevrolet Cruze

Desi a fost lansat in 2009, modelul Cruze de la Chevrolet a castigat rapid simpatia soferilor si a devenit rapid una dintre cel mai bine vandute masini din lume. In 2013, reprezentantii Chevrolet au vandut 729.000 de modele Cruze.


Toyota Camry
Toyota Camry

Toyota mentine standardul de calitate sus si se pliaza foarte bine pe cererea de pe piata. Are nu mai putin de doua modele de masini in topul celor mai bine vandute autoturisme din lume, in 2013. Nu a atins performanta inregistrata de modelul Corolla, cu peste 1 milion de exemplare vandute, modelul Camry fiind vandut in 728.230 de exemplare, insa este o performanta demna de locul 6 in top.


Volkswagen Golf
Volkswagen Golf

Si Volkswagen se mai lauda cu un model in topul celor mai bine populare masini din lume. Compania a inregistrat vanzari de peste 700.000 de exemplare, anul trecut.

Autor:
Daniela Ganciu
Sursa foto: Motoringme.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!