Cel mai mare targ de universitati din Romania isi deschide portile sambata

Cel mai mare targ de universitati din Romania isi deschide portile sambata 5 1
5 stele

2915 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 16 oct 2012

Cel mai mare targ de universitati din Romania isi deschide portile sambata

Sambata si duminica, 20-21 octombrie, Sala Palatului va fi locul de intalnire a tuturor elevilor si studentilor romani interesati de studiul international si de oportunitati de dezvoltare personala. Pe parcursul celor 2 zile, cei peste 60 de expozanti din 16 tari din Europa, America si Asia isi vor prezenta ofertele educationale si vor raspunde intrebarilor despre studiul in strainatate.

Vizitatorii RIUF vor avea acces la aceasta editie la peste 500 de tipuri de programe de licenta si peste 300 de master, oferite de universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia, Grecia, SUA, Germania, Franta plus alte destinatii. Printre expozanti se numara si cateva dintre primele 30 de universitati din lume (conform topului QS): Harvard (locul 3 in lume), University of Oxford (locul 5 in lume), Imperial College London (locul 6 in lume), King’s College London (locul 26 in lume) sau Hong Kong University of Science and Technology (locul 33 in lume). in plus, vizitatorii vor avea acces la peste 500 de burse oferite de universitatile si institutiile de invatamant prezente la targ.

O oportunitate importantapentru tinerii interesati de studiul in strainatate sunt prezentarile si seminariile ce vor avea loc la RIUF. Acestea sunt sesiuni de 45 de minute de dialog in care participantii pot afla informatii mai bogate decat printr-o simpla vizita la stand. In cadrul workshop-urilor vor fi prezentate informatii despre diferitele sisteme academice si particularitatile lor, despre faciltatile oferite de universitati pentru studenti, despre pasii necesari realizarii unei aplicatii la studii in strainatate, dar si despre oportunitatile de cariera si modul in care universitatile isi ajuta absolventii saaleaga domeniul potrivit. Mai mult, Harvard University, Imperial College London si Hong Kong University of Science and Technology vor sustine prezentari despre studiul la o universitate de prestigiu din lume. Locurile sunt limitate si sunt disponibile in urma unei inregistrari in prealabil pe site.

Sunt ultimele zile pentru inscrieri la Spot Admissions! In urma pregatirii unui set de documente si a unui interviu de 15 minute, participantii au sansa de a fi admisi pe loc. Termenul limita de trimitere al documentelor difera in functie de orasul in care va fi sustinut interviul. Mai multe detalii pot fi gasite la urmatorul link.

Pentru ca dupa vizitarea multitudinii de standuri se instaleaza oboseala, la RIUF va fi disponibil si o zona de relaxare pentru participanti, in care se pot odihni si gandi la noi intrebari despre studiul international, la care au nevoie de raspunsuri. In plus, la evenimentva fi organizatasi o tombola cu premii oferite de Terra Park, Okian si Farmec pentru vizitatorii care vor oferi feedback prin completarea unui formular.
   
Pentru a maximiza beneficiile participarii la RIUF, vizitatorii sunt sfatuiti sa se pregateasca din timp, accesand ghidul de pregatire disponibil pe site-ul evenimentului, www.riuf.ro.

 

Vino si tu in weekend la Sala Palatului si cauta standul Studentie.ro. Te asteapta multe surprize si o super tombola cu premii! Ne vedem acolo!

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Studii  universitati strainatate  riuf  targ universitati 
Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook