Cele mai amuzante 10 solutii ingineresti

Cele mai amuzante 10 solutii ingineresti 3 4
3 stele

23588 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai amuzante 10 solutii ingineresti

Inginerii sunt o specie aparte de oameni care beneficiaza de o imaginatie iesita din comun. Solutiile pe care le gasesc la orice problema sunt ciudate, insa practice. Iata 10 dintre cele mai tari solutii ingineresti:

 


Gard cu gaura speciala pentru copac
Gard cu gaura speciala pentru copac

Stapanul casei este probabil un ecologist infocat. De ce sa distrugi natura cand poti s-o integrezi in peisaj? Asa ca a prevazut gardul cu un orificiu in care poate intra fara niciun fel de problema tulpina copacului.
 


Casa cu copac in perete
Casa cu copac in perete

O alta solutie inginereasca interesanta este cea din imagine. Casa este construita in mijlocul padurii, iar proprietarul s-a gandit ca poate convietui in liniste cu copacul. O bucata din tulpina a ramas in casa, iar cealalta se afla de cealalta parte a zidului casei. Ingenios, nu?
 


Usa decupata
Usa decupata

Cu toaletele nu e de joaca. Multe casa au, din pacate, toalete atat de mici, incat abia poti sa te strecori in ele. Comparativ cu toaleta din imagine, o cutie de chibrituri este un apartament spatios. Si totusi, o minte iscusita de inginer a gasit solutia cea mai buna: a decupat usa in locul in care aceasta se lovea de grupul sanitar.
 


Bordura cu canal la pachet
Bordura cu canal la pachet

Cineva a tinut mortis ca gura de canal sa se integreze cat mai bine in peisaj. In loc sa se renunte la o bucata de bordura, s-a decupat cu exactitate o portiune in jurul acestuia. Din pacate, bordura cu model a inginerului va fi sparta (la propriu!!!) cu tarnacoapele atunci cand cei de la canalizari vor trebuie sa faca reparatii.
 


Copacul cu indicator
Copacul cu indicator

In cazul de fata, s-a mizat foarte mult pe partea de aspect si mai putin pe cea practica. Probabil ca nimeni nu ar fi remarcat indicatorul daca ar fi fost plantat regulamentar.
 


Cu stalpul de inalta tensiune in ograda
Cu stalpul de inalta tensiune in ograda

Stapanul imobilului din imagine are un simt dezvoltat al proprietatii. Ar fi putut renunta la un metru din teren de dragul stalpului. S-a incapatanat insa si si-a construit gardul asa cum trebuie: drept, la milimetru.
 


Pod reparat cu ajutorul pietroaielor
Pod reparat cu ajutorul pietroaielor

Edilul localitatii respective probabil nu a mai asteptat sa primeasca bani de la stat sau de la Uniunea Europeana. A peticit podul asa cum s-a priceput el mai bine: cu pietroaie pe post de pilon.
 


Perete consolidat cu piese LEGO
Perete consolidat cu piese LEGO

Este frustrant sa descoperi ca nu poti repara un perete pentru ca tocmai ti s-au terminat banii. Unora le merge insa mintea brici. Au renuntat la piesele LEGO cu care jucau in copilarie si le-au lipit pe peretele cu probleme.
 


Stalp cu pod
Stalp cu pod

Fie securitatea Statelor Unite depinde de stalpul respectiv, fie acesta face parte din structura de rezistenta a podului. Altfel, nu ne putem explica de ce nu a fost scos din pamant si plantat in alta parte.
 


Casa cu stalp pe acoperis
Casa cu stalp pe acoperis

Cel care si-a construit aceasta casa a avut probabil o revelatie. Dumnezeu i-a aparut intr-un vis si i-a poruncit: "Daca vei darama stalpul, familia ta va fi blestemata pana la a saptea spita!". Si cum cu divinitatea nu este bine sa te pui rau, a lasat stalpul in pace si si-a vazut linistit de treburile sale.

Autor: Catalin Pavel

Sursa foto: oddee.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: solutii amuzante  solustii ingineresti  Ingineri 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!