Cele mai bune filme ale anilor '90

Cele mai bune filme ale anilor '90 5 1
5 stele

2607 vizualizari  |  2 comentarii

Cele mai bune filme ale anilor '90

Intr-o perioada anterioara productiilor cinematografice bazate pe efecte speciale, au fost lansate o serie de filme excelente care au facut istorie. Anii '90 au dat cateva dintre cele mai bune filme realizate vreodata. Iata trei dintre ele!

 

Goodfellas

 

Unul dintre cele mai bune filme ale anilor '90, "Goodfellas" (1990) poarta semnatura regizorului Martin Scorsese si include nume ca Ray Liotta, Robert de Niro sau Joe Pesci. Pe langa performantele actoricesti de exceptie, trebuie mentionat scenariul bine scris, ce ofera replici memorabile.

 

 

2. The Shawshank Redemption O alta capodopera a cinematografiei, realizata in anii '90, filmul "The Shawshank Redemption" (1994) este o productie emotionanta ce ii are in rolurile principale pe actorii Tim Robbins si Morgan Freeman. Pentru a fi cu adevarat inteles, filmul merita savurat de mai multe ori.

 

 

3. Pulp Fiction Filmul semnat de Quentin Tarantino este o productie definitorie a anilor '90. Un thriller excelent, cu Uma Thurman si John Travolta, filmul este, cu siguranta, un "must see"!

 

 

Autor: Dana Saporan

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FILM  capodopera  anii '90  FILME 
Comentarii

Raspunde-i

Leon: The Professional ... Nu poate lipsii !!!

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!