Cele mai bune filme ale lui Brad Pitt

Cele mai bune filme ale lui Brad Pitt 5 2
5 stele

5548 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai bune filme ale lui Brad Pitt

Devenit celebru in anii '90, Brad Pitt a reusit sa isi asigure locul in istoria cinematografiei mondiale prin intermediul unor roluri memorabile.

 

Cautat mai ales pentru frumusetea sa fizica, Brad Pitt a fost nevoit sa isi demonstreze talentul. Si a facut-o cu prisosinta. Descopera, in continuare, trei dintre cele mai bune filme ale actorului american!

 

1. Fight Club

 

Filmul lansat in anul 1999 este, in mod cert, unul dintre cele mai reusite productii cinematografice ale anilor '90. Un film controversat, dar care s-a bucurat de un real succes, 'Fight Club' este o capodopera cinematogradica, in care Brad Pitt face un rol de zile mari.

 

 

2. Seven

 

Un film, de asemenea, violent, thrillerul 'Seven' il infatiseza pe Brad Pitt in rolul unui detectiv care vaneaza un ucigas sadic. Un film socant, dar care nu a facut decat sa ii consolideze si mai mult cariera actorului american.

 

 

 

3. Twelve Monkeys

 

Unul dintre filmele pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar (cel de-al doilea fiind 'The Curious Case of Benjamin Button'), 'Twelve Monkeys' s-a bucurat de succes la nivel mondial, devenind unul reprezentativ pentru cariera lui Brad Pitt. De altfel, prestatia sa in aceasta pelicula nu a ramas nerasplatita, actorul castigand un Glob de Aur.

 

 

Autor: Dana Saporan

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  succes  Actor  brad pitt  FILME 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!