Cele mai ciudate burse de care pot beneficia studentii americani!

0 stele

817 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai ciudate burse de care pot beneficia studentii americani!

Ca student roman te-ai astepta sa primesti o bursa pentru rezultate scolare deosebite, pentru activitati de voluntariat sau pentru participarea la diferite concursuri studentesti. In America insa, studentii au sansa de a castiga o bursa pentru talente neasteptate precum: faptul ca sunt stangaci, ca stiu sa faca un sandvis original sau sa pregateasca retete mai deosebite.

Iata mai jos, ce valoare au bursele pe care le pot primi studentii americani pentru astfel de talente:

 

1. Bursa de 1000 – 1500 de dolari pentru studentii stangaci

Studentii de la Juniata College, Pennsylvania (SUA) pot beneficia de bursa The Beckley Scholarship, in valoare de 1000 – 1500 de dolari daca sunt stangaci si au rezultate academice foarte bune. Potrivit unor surse, se pare ca studentii nu sunt nici macar foarte atent verificati daca sunt intr-adevar stangaci...
 
 

2. 10 000 de dolari pentru cercetari in industria cartofilor

Pentru aceasta bursa sunt eligibili numai absolventii americani. Bursa National Potato Council Scholarship in valoare de 10 000 de dolari pe an se acorda absolventilor de facultate care vor conduce cercetari in beneficiul industriei cartofului...
 
 

3. Burse pentru eseuri bune pe tema supravietuirii Apocalipsei Zombie

Site-ul american ScholarshipExperts.com ofera 2 000 de dolari pentru cel (cea) care scrie cel mai bun eseu despre un plan de supravietuire in timpul Apocalipsei Zombie sau o bursa de 5 luni de zile in valoare de 1 500 de dolari pentru cel (cea) care scrie cel mai bun eseu despre cifra 5.
 
 

4. 10 000 de dolari pentru cea mai bune reteta facuta din resturi

Concursul Top Turkey Scholarship Contest organizat de Institutul Culinar American ofera castigatorului o bursa in valoare de 10 000 de dolari. Acesta trebuie sa scrie cea mai reusita reteta culinara compusa din resturile care raman dupa imbelsugata masa de Thanksgiving.
 
 

5. Bursa pentru o studenta singura fara masina

La Universitatea din Nord Carolina Greensboro, se acorda anual bursa Alice McCarver Ratchford Scholarship, pentru o studenta care locuieste singura in campus si nu are masina personala.
 
 

6. Burse pentru haine din lana

Concursul The National Make It With Wool desemneaza anul trei castigatori ai unor burse cu valori cuprinse intre 1000 si 2000 de dolari pentru cei mai iscusiti realizatori ai unor haine din lana.
 
 

7. Bursa pentru cea mai buna rochie de bal din banda adeziva

Brandul american Duck ofera fonduri de scolarizare in valoare de 10 000 de dolari studentului care realizeaza cea mai frumoasa rochie de bal din banda adeziva. Concursul se numeste "Stuck At Prom”.
 
 

8. Bursa pentru gemeni: 2 la pret de 1

Colegiul american Lake Erie College ofera o bursa unei familii care vrea sa isi scolarizeze ambii copii gemeni la aceeasi institutie. Castigatorii bursei vor tine astfel ambii copii la facultate, achitand in schimb pretul pentru unul singur. Bursa usureaza astfel efortul financiar al copiilor de gemeni care, in alte conditii, ar trebui sa achite in jur de o jumatate de milion de dolari in taxe de scolarizare.
 
 

9. Fonduri de scolarizare de 25 000 de dolari pentru un sandvis

Concursul anual intitulat Jif's Most Creative Sandwich, ofera fonduri de scolarizare in valoare de 25 000 de dolari celui care realizeaza cel mai creativ sandvis. Cel mai recent castigator al concursului a realizat un sandvis intitulat „Crunchy Creamy Dreamy Finger Sandwich” in care a folosit o serie de ingrediente precum: piscoturi, smantana, covrigi, mascarpone si unt de arahide. Merita 25 000 de dolari, nu-i asa?
 
 
 
 
Foto: pixshark.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!