Cele mai comune 7 minciuni in datingul online

Cele mai comune 7 minciuni in datingul online 4 3
4 stele

1818 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai comune 7 minciuni in datingul online

Datingul online a luat amploare pe masura ce internetul si site-uri precum Facebook au devenit modalitati tot mai utilizate de interactiune intre oameni. Daca ai cunoscut pe cineva pe un site de dating sau pe Facebook si ti se pare ca este prea grozav pentru a fi adevarat, se prea poate sa ai dreptate. Iata 7 dintre cele mai comune minciuni in datingul online!


1. Minciuni despre inaltime

Atat femeile, cat si barbatii obisnuiesc sa minta cu privire la inaltimea lor reala in descrierile de pe site-urile de dating online. Barbatii sunt chiar mai "mincinosi" decat femeile la acest capitol, arata studiile de specialitate, iar explicatia este fireasca: se stie deja ca multe femei prefera barbatii inalti, chiar daca ele insele nu au neaparat inaltimea unor fotomodele de catwalk.


2. Minciuni despre greutate

Si greutatea poate suferi modificari intr-un profil al unui site de dating online. De regula, se pare ca si femeile, si barbatii noteaza o greutate mai mica cu circa 1-4 kg, ceea ce nu este neaparat suparator.

Asadar, ideal ar fi ca la intocmirea unui asemenea profil sa nu "cosmetizezi" prea mult adevarul si, in situatia in care greutatea ta se schimba intr-o directie sau alta in timp, sa faci modificarile de rigoare si pe site-ul de dating online.


3. Minciuni despre varsta

Alte minciuni comune pe site-urile de dating online sunt cele legate de varsta. Surprinzator sau nu, statistica arata ca barbatii sunt cei care mint mai des cand vine vorba despre varsta lor reala - din fericire insa se multumesc sa ajusteze varsta adevarata cu doar 1-2 ani.


4. Minciuni despre venituri

Nu ca asemenea informatii ti-ar fi disponibile din prima, dar odata ce un posibil partener iti dezvaluie cat castiga, nu ar strica sa ai in vedere faptul ca s-ar putea sa iti spuna o mai mica sau mai mare minciuna.

Daca tu esti cel/cea care trebuie sa isi completeze profilul de dating online cu asemenea detalii, mai bine omite acest pas si dezvaluie-ti veniturile doar unui partener cu care ajungi sa te vezi in viata reala.


5. Minciuni despre stilul de viata

Aceste minciuni au legatura tot cu banii si se refera la "cosmetizarea" cheltuielilor. Cu alte cuvinte, sa nu te surprinda daca, pe Facebook sau pe un site de dating online, o sa dai peste "candidati" care sustin, spre exemplu, ca au calatorit in locuri in care n-au fost, de fapt (pentru ca nu si-au permis din punct de vedere financiar, adica).


6. Minciuni despre hobby-uri si pasiuni

Cand, la completarea unui profil de dating online, ai de bifat anumite casute care indica hobby-urile si pasiunile proprii, adesea poti lasa loc unor interpretari foarte largi. Sa zicem ca bifezi casuta "imi place sportul". Insa nu specifici nici ce fel de sport, nici daca esti o persoana activa sau doar iti place sa te uiti la competitii sportive la TV, de pilda. Si tot asa.


7. Minciuni fotografice

Minciunile de acest tip nu aveau cum sa lipseasca din lista, mai ales fiindca sunt foooooarte frecvente. Asa cum pe Facebook foarte multa lume posteaza fotografii trecute nitel prin Photoshop, asa ajung si pozele de pe site-urile de dating online sa infatiseze orice, mai putin realitatea.

Ca sa nu ai surprize, poate nu ar strica sa ii soliciti poze, tam nesam, unui partener cu care te conversezi de ceva vreme. Cat mai recente. Si daca tot nu esti convinsa, poate nu ar strica sa ii soliciti si o intrevedere via camera web inainte de cea reala!

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FACEBOOK  Intalnire  MINCIUNI  dating online  DRAGOSTE 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!