Cele mai frecvente 7 greseli care-ti afecteaza viata de cuplu

0 stele

2044 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai frecvente 7 greseli care-ti afecteaza viata de cuplu

Nu exista relatie perfecta, insa putem aspira cu totii la o viata de cuplu care sa se incadreze in limitele decentei si ale bunului simt.

Pentru a avea o astfel de relatie, trebuie sa respecti anumite reguli de buna conduita. Iata, asadar, cateva exemple negative de comportament intr-o relatie.


1. Nu-i face observatii cu privire la rudele sale

Daca nu poti aproba comportamentul familiei lui, nu face din asta o problema a voastra. Nimanui nu-i place sa-i fie detronati apropiatii, nici macar daca si el are aceeasi parere.


2. Nu-i urmari fiecare pas

Spionajul nu poate avea niciodata urmari benefice intr-o relatie. Lasa-i libertatea de care are nevoie si nu simti nevoia sa-i stii fiecare miscare pe retelele de socializare, acest lucru te poate transforma intr-o partenera cicalitoare si dramatica.


3. Nu-l trage de maneca in public

Chiar daca a facut ceva care te-a deranjat, evita sa-l tragi la raspundere in public; vei avea tendinta sa exagerezi in prezenta martorilor si sa transformi o mica observatie intr-o cearta de proportii.


4. Nu te neglija

Pastreaza-ti aceleasi ritualuri de ingrijire pe care le aveai inainte de inceperea relatiei. Nepasarea fata de propria persoana ii poate sugera ca nu iti mai pasa nici de el.


5. Nu-i cere sa faca lucruri care nu-l reprezinta

Le va face la inceput, cat inca va incerca sa te impresioneze, insa orice schimbare in acest sens nu poate fi decat temporara.


6. Nu lasa problemele sa te copleseasca

Explica-i, atunci cand te deranjeaza sau dezaprobi ceva venit de la el. Nu te interioriza, vei reusi doar sa distrugi comunicarea din relatie.


7. Nu il minti

Orice minciuna iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu, si tu nu iti doresti ca el sa-si piarda increderea in tine, nu? Nu il minti, sub nicio forma, si indiferent de motive.

Sursa foto: centerforconfidence.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  reguli  relatia perfecta  viata de cuplu  Cuplu  relatii 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!