Cele mai hot cuvinte pe care i le poti spune unei femei

0 stele

3546 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai hot cuvinte pe care i le poti spune unei femei

Cuvintele pot avea un impact mai puternic decat crezi asupra unei femei. Daca un simplu "calmeaza-te" o poate scoate din minti, la fel de adevarat este faptul ca vorbele potrivite, spunse la momentul oportun, se pot transforma in veritabile afrodiziace. Iata cateva dintre cele mai hot cuvinte pe care i le poti spune unei femei!


1. Numele ei

Nu, femeile nu sunt indragostite de numele lor. Dar daca alegi sa il rostesti in timpul unei partide de amor... s-ar putea sa le placa. O soapta incarcata de pasiune sau un tipat de extaz - in orice mod i-ai rosti numele, partenera ta va considera interventia cat se poate de hot!

De ce? Fiindca o faci sa se simta cu adevarat speciala. Practic, ii transmiti ca ea si numai ea este aceea care te aduce pe culmile placerii, si nu vreo alta femeie, reala ori imaginara, din fanteziile tale sexuale.


2. Iti ador...

"Te ador" sunt doua cuvinte incredibil de puternice, dar poti la fel de bine sa o inciti spunandu-i cat de multi iti place o anumite parte a trupului ei. Poate parea banal, dar efectul este garantat. Plus ca "ador" este mult mai puternic decat "imi place", de unde si impactul sporit al cuvintelor tale.


3. Cuvinte murdare

Aici pot sa intre absolut orice cuvinte iti trec prin cap la momentul respectiv, cu conditia sa stii deja ca iubita ta este receptiva la "dirty talk" in pat. Daca asa stau lucrurile, interventia ta va fi super hot, in special daca rostesti cuvintele in toiul actiunii, cand deja sunteti amandoi excitati. Nu de alta, dar siguranta cu care le spui o va face sa te doreasca exponential mai mult!


4. Am nevoie...

Aceste cuvinte nu pot fi completate decat de "tine" atunci cand vrei ca ea sa se topeasca toata. "Am nevoie de tine" este deopotriva o declaratie a vulnerabilitatii, cat si una a dorintei. In definitiv, partenera ta este aceea care iti suscita cele mai intense fantezii si aceea pe care o doresti zi de zi. Iar ea va intelege exact ce vrei sa spui in momentul in care vei rosti aceste patru cuvinte simple.

Foto: pictures.4ever.eu

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!