Cele mai noi filme de vazut in weekend

0 stele

537 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai noi filme de vazut in weekend

Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge spune povestea adevarata a lui Desmond Doss, un om care a salvat 75 de oameni in una dintre cele mai sangeroase batalii din Al Doilea Razboi Mondial, fara a atinge o arma. Filmul nu este un film de razboi in sensul tipic al cuvantului, ci mai degraba o istorie personala a unui invingator.

Moonlight

Daca v-a placut Boyhood, sigur va va placea si Moonlight. Filmul spune povestea protagonistului, Chiron, in trei etape: copilarie, adolescenta, maturitate.

Manchester by the sea

Dupa moartea fratelui sau mai mare, Joe, Lee Chandler devine tutorele nepotului sau, Patrick. Lee se intoarce cu Patrick in Manchester-by-the-sea, unde familia lor locuieste de generatii. Lee trebuie sa-si infrunte trecutul si sa-si impace demonii interiori.

Loving

Filmul spune povestea lui Richard si Mildred Loving, un cuplu din Virginia anilor ’50, care a fost pus sub acuzare pentru incalcarea legilor din statul american cu privire la casatoriile interaciale. Acestia au dus cazul la Curtea Suprema si au schimbat istoria Americii pentru totdeauna.

Arrival

Arrival urmareste povestea profesorului de lingvistica Louise Banks, in incercarea acesteia de a comunica cu entitati extraterestre.

Hell or High Water

Filmul spune povestea a doi frati care decid sa jefuiasca mai multe banci si a omului care incearca sa-i prinda.

La La Land

Cu 14 nominalizari la Oscar, La La Land spune povestea lui Sebastian si a Miei, doi oameni adusi impreuna de dorinta comuna de a-si implini visurile. Sebastian isi doreste sa devina un muzician de succes, iar Mia o actrita celebra.

Fences

Un film emotionant despre familie si sacrificiu, cu Denzel Washington si Viola Davis.

Lion

Saroo Brierly se pierde intr-un tren in India cand avea doar 5 ani si, dupa aproape 20 de ani, isi regaseste familia pierduta cu ajutorul Google Earth. Un film extrem de emotionant inspirat dintr-o poveste reala.

Jackie

Natalie Portman joaca rolul lui Jackie Kennedy, sotia presedintelui american asasinat in noiembrie 1963, John F. Kennedy.   

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau