Cele mai scumpe aplicatii pentru iPhone si iPad din lume!

0 stele

703 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai scumpe aplicatii pentru iPhone si iPad din lume!

In studentie, aplicatiile noastre favorite sunt gratuite bineinteles, insa am fi dispusi sa platim 3- 4 dolari pentru o aplicatie menita sa ne simplifice considerabil viata. Insa te-ai gandit vreodata cam cat costa o aplicatie cu adevarat scumpa? Iata mai jos cele mai scumpe aplicatii din lume pentru iPhone si iPad:

1.    Harrison's Principles of Internal Medicine, Official Reference eBook for Doctors, Healthcare Professionals, and Students

Studentii la medicina si doctorii ar plati probabil 199 de dolari pentru aceasta aplicatie care este ca un manual pentru cei care activeaza in domeniul medical. Ea include informatii despre cum sa pui un diagnostic pentru diferite boli, infectii, etc, fiind intitulata „cel mai de incredere manual din medicina”.

 

2.    Perfect Penalty 2012

Aceasta aplicatie costa 299 de dolari si nu este nimic altceva decat un joc video de fotbal cu o grafica foarte realista. In ciuda pretului ei cam piperat, unele recenzii descriu jocul ca fiind cel mai „prost facut vreodata”.

 

3.    Barcelona vs Madrid

349 de dolari platesc pasionatii de fotbal care vor sa conduca singuri o partida de fotbal intre unele dintre cele mai iubite echipe din lume. In ciuda graficii cu adevarat exceptionale, inca nu se poate spune sigur de ce aceasta aplicatie este atat de scumpa.

 

4.    Mobile Cam Viewer

Aceasta aplicatie este cu adevarat utila si costa cam cat si jocul de fotbal de mai sus: 349 de dolari. Aplicatia iti permite sa urmaresti live pe telefon camerele de securitate instalate acasa sau in oricare loc care te intereseaza, in timp ce tu te afli in vacanta de exemplu la mii de kilometri departare.

 

5.    DDS GP Yes!

Aceasta aplicatie pentru dentisti, costa 499 de dolari si ii ajuta pe specialistii din aceasta bransa sa le arate pacientilor planuri specifice de tratament intr-o prezentare ingrijita.

 

6.    CyberTuner

In ciuda pretului de 999 de dolari, aceasta aplicatie a primit 5 stele de la majoritatea celor care si-au spus parerea despre ea. Aplicatia este un instrument util pentru acordorii profesionisti de piane.

 

7.    vueCAD Pro

Aplicatia, care costa 999 de dolari, iti permite sa vizualizezi pe tableta sau pe telefon fisiere de proiectare asistata de calculator. Aceste tipuri de desene sunt utilizate de obicei in operatiunile de fabricare si permit modificarea schitelor. Cu aceasta aplicatie poti vedea modelul proiectat, desenat in primele lui stadii, sa efectuezi modificari si sa le trimiti prin email.Foto: amazon.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!