Cele mai tari concerte, la BURGERFEST 2016

0 stele

955 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cele mai tari concerte, la BURGERFEST 2016

 Pe scena BURGERFEST vor urca ROA (Rise Of Artificial), Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Jurjak, Basska ╚Öi Temple Invisible.

În plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambian╚Ť─â va fi asigurat─â de trei dintre cei mai în vog─â DJ ai momentului: NotSoCommonDJ, The Basstard ╚Öi Bully.

Aventura burgerilor continu─â ╚Öi în 2016, cu cea de-a doua edi╚Ťie BURGERFEST, ce va va avea loc între 13 ╚Öi 15 mai, în Bucure╚Öti, la Verde Stop, zona Barbu V─âc─ârescu (loca╚Ťie conex─â fostului spa╚Ťiu de evenimente Zone Arena). Biletele se pot cump─âra din Re╚Ťelele Eventim.ro ╚Öi IaBilet.ro.

 

Programul concertelor, pe zile, este urm─âtorul:

13 mai:

Temple Invisible         

The Mono Jacks        

14 mai:

Jurjak 

Les Elephants Bizarres          

15 mai:

Basska           

ROA

 

Despre ROA (Rise Of Artificial)

Numele complet al trupei este Rise Of Artificial ╚Öi a fost înfiin╚Ťat─â în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') ╚Öi Cezar St─ânciulescu (Junkyard), c─ârora se al─âtur─â, din mai 2011, Cristin Negriuc. Cu o abordare pu╚Ťin diferit─â a muzicii - direct─â, electronic─â sau ironic─â, stilul caracteristic R.O.A. a dat na╚Ötere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi ╚Öi la BURGERFEST.

https://www.facebook.com/roamusic

Despre Les Elephants Bizarres

 

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai iubite trupe indie din România, cu un stil inconfundabil electro synthpop. Înc─â de la începuturile sale, în 2007, line-up trupei i-a inclus pe Claudiu ╚śtirbei (tobe), Mihai Marin (bas) ╚Öi ╚śtefan Matei (voce), iar în 2014 acestora li s-au al─âturat Enver Mamut (chitar─â) ╚Öi Tudor Amarandei (synth/clap─â). Elefan╚Ťii promit un show plin de energie frumoas─â, la BURGERFEST, a╚Öa c─â trompa sus!

 

https://www.facebook.com/leselephantsbizarres

 

Despre The Mono Jacks

 

The Mono Jacks sunt o colec╚Ťie de gânduri ╚Öi emo╚Ťii puse pe note. Asta se simte cu u╚Öurin╚Ť─â la orice concert de-al trupei, mai ales c─â în spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care fr─âmânt─â, o energie care nu rateaz─â. Toate acestea au început s─â prind─â via╚Ť─â în toamna lui 2008 la ini╚Ťiativa lui Doru Tr─âsc─âu. Trupa a avut parte de un debut excelent ╚Öi are în palmares o impresionant─â activitate concertistic─â. The Mono Jacks înseamn─â Doru Tr─âsc─âu (voce, chitara), Drago╚Ö Strat (chitara), Alex ‘Grim’ Tomescu (bas) ╚Öi Mihai Popescu (tobe).

https://www.facebook.com/themonojacks/

 

Despre Jurjak

Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa ╚śoapte de pe albumul s─âu de debut "Lemon BLUEs" a reprezentat o revela┼úie a muzicii autohtone. Vom auzi ╚śoapte ╚Öi la BURGERFEST, unde Jurjak va prezenta ╚Öi o serie de piese noi, al─âturi de Daniel Olteanu (tobe) ╚Öi Vladimir Pocorschi (chitar─â). De asemenea ╚Öi noul single Jurjak este gata ╚Öi se va auzi de pe scena Burgerfest.

https://www.facebook.com/Mrjurjak-162772180438726

Despre Basska

Basska nu este doar o trup─â, este un concept. S-a înfiin╚Ťat în 2013, în Bucure╚Öti, de c─âtre cinci fo╚Öti membri ai trupei East Roots (Mihai Para – baterie, Sorin Ciprian Nicolescu - trompet─â, Laur Iftene – bass ╚Öi sitar, Cristian Scurtu – chitar─â, Adelin Dragu – percu╚Ťie) c─ârora li s-au al─âturat Vapor ╚Öi Radu Cotfas – voce ╚Öi Persanu' - clape. Basska îmbin─â în mod surprinz─âtor o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae ╚Öi ska ╚Öi promit un super concert, la BURGERFEST.

https://www.facebook.com/BasskaOfficial

 

Despre Temple Invisible

Temple Invisible abordeaz─â un stil experimental, în care muzica electronic─â se îmbin─â cu  post-industrial, într-un proiect muzical format din Irina Bucescu, Costas Ivanov ╚Öi Daniel Olteanu. Îi vedem în prima zi de festival!

https://www.facebook.com/TempleInvisible

 

DESPRE BURGERFEST

A doua edi╚Ťie a BURGERFEST are loc între 13 ╚Öi 15 mai, la Verde Stop, în Bucure╚Öti

Dup─â ce anul trecut am stabilit c─â burgerul este mult mai mult decât un produs fast food ╚Öi l-am degustat în varianta home-made, cu ingrediente de calitate ╚Öi re╚Ťete surprinz─âtoare, anul acesta relu─âm aventura c─âut─ârii celui mai bun burger, într-o edi╚Ťie BURGERFEST mai mare ╚Öi mai gustoas─â.

BURGERFEST 2016 va însemna peste 50 de sortimente de burgeri, g─âti╚Ťi de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarb─â verde, dar ╚Öi ╚Öase concerte, cu cei mai îndr─âgi╚Ťi arti╚Öti ai momentului.


Accesul la BURGERFEST se face pe baz─â de bilet, pre╚Ťul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se vor pune în vânzare în Re╚Ťelele Eventim.ro ╚Öi IaBilet.ro.

Organizatorii pun la dispozi╚Ťia publicului ╚Öi o promo╚Ťie Early Bird, astfel încât pân─â în data de 5 mai, abonamentele vor avea pre╚Ťul de 29 de lei.

BURGERFEST este un eveniment sus╚Ťinut de Ciuc 0.0 ╚Öi organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO

 

Powered by Kiss FM

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Web: burgerfest.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Trupa Cortez live la Music Club Trupa Cortez live la Music Club