Centrul de Resurse pentru Studenti Cluj

0 stele

5023 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Centrul de Resurse pentru Studenti Cluj

Casuta galbena din spatele cantinei din complexul studentesc Hasdeu este locul perfecta pentru a desfasura sedinte, training-uri , evenimente culturale sau intalniri de lucru.

Studentii UBB pot beneficia de informatii si consultanta din partea membrilor Organizatiei Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai cu privire la drepturile studentului, oportunitati de voluntariat, proiecte ale ONG-urilor din tara sau strainatate, programe de mobilitate, burse si internship-uri.

Centrul de Resurse pentru Studenti are doua sali de training dotate cu aparatura necesara desfasurarii acestor activitati (videoproiector, flipchart, mobilier etc), plus inca doua incaperi dotate cu calculatoare si xerox-uri. CRS este deschis zilnic pentru studenti, de luni pana sambata in intervalul orar 16-20. In fiecare zi centrul este deschis pentru consultanta oferita studentilor interesati de catre voluntarii OSUBB, cat si pentru Biblioteca de imprumut pentru studentii din UBB, cu carti din colectia Cotidianului, cursuri  si nu numai.

CRS functioneaza sub sloganul "Mi casa es su casa!"

 

Sursa foto: osubb.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: STUDENTI  CENTRU  resurse    osubb 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!