CLUB 32 PITESTI

CLUB 32 PITESTI 3 8
3 stele

11831 vizualizari  |  2 comentarii

CLUB 32 PITESTI

Club 32 bar si pizza Pitesti inseamna o atmosfera placuta alaturi de prieteni, livrare pizza la domiciliu, probabil cea mai buna pizza din Pitesti
Istoria Clubului 32 incepe in anul 1998 cand actualul imobil care a apartinut familiei Coculescu devine proprietatea companiei care a produs pitestenilor primul club privat din oras.

In acelasi an s-a trecut la reabilitarea cladirii printr-un proiect deconstructivist realizat de arhitectul Victor Dumitru. Localizarea Clubului 32 se afla in imediata vecinatate a unei cladiri de la inceputul secolului XX, monument de arhitectura care a apartinut familiei Brumea, vis-a-vis de casa in care s-a nascut Armand Calinescu (prim ministru al Romaniei in anul 1939).
In imediata apropiere se afla casa lui Rudolf Schweitzer-Cumpana, pictor pitestean ale carui lucrari decoreaza Palatul Regal al lui Carol al II-lea. In aceasta zona s-a aflat casa in care s-a nascut Maresalul Ion Antonescu si cladirea in care s-a nascut pictorul Costin Petrescu autor al Frescei Neamului de la Atheneul Roman.
Venind la Club 32 veti face o incursiune relaxanta in aerul unei epoci care reprezinta o parte din vechiul Pitesti pe care am hotarat sa-l promovam ca o alternativa la agresivitatea cu care ne sunt anulate valorile.

Facilitati Club 32

Internet wireless
Loc de joaca
Karaoke

Evenimente Club 32
Vineri: Karaoke party Club 32
Sambata: Party Club 32

Meniu Club 32
Pizza
Salata
Bere
Vin
Cafea
Cocktail
Bauturi racoritoare
Bauturi alcoolice

Program Club 32
Luni-Joi: 08:00-24:00
Vineri: 08:00-02:00
Sambata: 09:00-02:00
Duminica: 10:00-12:00

Adresa: Str. Armand Calinescu, Nr.32, Pitesti, Arges, Romania.
E-mail: contact@club32.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  club 32  pizza Pitesti  livrare  universitatea pitesti 
Comentarii

Raspunde-i

Pizza e cea mai buna din oras!!!

Raspunde-i

Am fost foarte dezamagita de acest ''club'' pizza a fost asa si asa dar irish coffe parca era apa peste zatul de cafea, oribil, invatati sa faceti si dupa aceea sa il dati clinetilor.

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

BELLA ITALIA BELLA ITALIA