CLUB NOU IN BUCURESTI: GRAND OPENING WEEKEND PENTRU MASH-UP

0 stele

5216 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

CLUB NOU IN BUCURESTI: GRAND OPENING WEEKEND PENTRU MASH-UP
Weekend-ul trecut, clubul Mash-up si-a facut intrarea, triumfala as putea spune, pe scena bucuresteana. Lansarea s-a facut in stil mare cu flyere impartite, afise si 2 nopti de petrecere si proiectii in cadrul evenimentului numit generic `Grand Opening Weekend`.
Prima impresie pe scurt? Club cu design simplu, angajati amabili, atmosfera placuta, muzica ok si bautura ieftina.

La descrierea pe larg putem incepe prin mentionarea impartirii clubului in doua incaperi (lounge area si dance floor), lucru foarte inspirat dupa parerea majoritatii celor prezenti la deschidere.
Dupa achitarea biletului de intrare in valoare de 10 Ron, in care aveai inclus si un shot, puteai patrunde in holul clubului, amenajat cu mai multe canapele unde iti poti trage sufletul intre reprizele de dans. De aici se face intrarea in cele doua zone: cafeneaua si dance zone.
In zona de dans iti vor atrage cu siguranta privirile culoarea alba a peretilor si graficele cu instrumente muzicale stilizate si casete. Si aici exista cateva canapele albastre, la fel de comode ca cele din holul de la intrare. 
O observatie foarte importanta ar fi faptul ca aerisirea in club este destul de buna, in conditiile in care, in seara deschiderii, clubul era `full` pana la miezul noptii si aproape toata lumea fuma. Si daca tot vorbim de aglomeratie, un alt lucru de apreciat ar fi lipsa cozilor de la barul acestei zone a clubului (cozi obisnuite in alte locuri). In privinta muzicii, prima impresie a fost ca vor domina stilul disco, funk, house si electro.

Trecand de cealalta parte a holului, in cafenea, vei fi placut surprins de atmosfera linistita, unde doi oameni pot purta o conversatie normala, fara a urla unul la celalalt. Aici iti poti savura in liniste cafeaua pe care nu o poti gasi la barul din zona dance.
Preturile practicate nu sunt deloc mari: o bere sau un suc 5 Ron, iar un long drink doar 8 Lei. Chiar putem spune ca in unele cazuri, cum ar fi Pina Colada de 10 lei in loc de 15 lei in alte cluburi, preturile sunt foarte mici.
La capitolul puncte slabe, am doar doua mici observatii de facut : ar fi indicate cateva locuri in plus la bar si niste zavoare `mai zdravene` la bai (foarte curate as dori sa adaug).
In rest, toate bune! Prin urmare puteti vizita cu incredere noul Club Mach-Up, situat la nr. 89 pe strada Mihai Eminescu, langa teatrul Metropolitan.
Laura Popescu - Editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Bucuresti  WEEKEND  CLUB  GRAND  OPENING  MASH-UP 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!