Companiile din Europa doresc sa cunoasca tinerii intraprenori

0 stele

851 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Companiile din Europa doresc sa cunoasca tinerii intraprenori

Conferinta Internationala va reuni speakeri atat de talie internationala, cat si din Romania, vor dezbate oportunitatile aduse de intraprenori in cadrul companiilor multinationale. La eveniment vor participa 200 de tineri din Junior Enterprise-uri afiliate celor mai bune scoli de business din Europa, ce se vor reuni in Mamaia, Constanta, in cadrul Conferintei Internationale pe Intraprenoriat, ce va avea loc intre 19-22 iulie.

Evenimentul doreste sa aduca in prim plan importanta inovatiei in cadrul companiilor, prin intermediul angajatilor cu spirit antreprenorial, precum si sa pregateasca noua generatie in a reusi sa dezvolte companiile angajatoare.

Speakerii se vor axa pe rolul unui intraprenor in dezvoltarea organizatiilor si vor prezenta pasii ce trebuie facuti de un angajat cu mindset antreprenorial pentru a putea genera cu succes proiecte, procese si structuri inovatoare in companii. Conferinta va contine prezentari de studii de caz, paneluri de discutie, workshopuri si Innovation Labs, sustinute de Herbert Rastbichler (Managing Director pentru Europa Centrala si de Est in cadrul Hewlett Packard), Juliet Edwards (Policy Officer - Knowledge Alliances & University Business Cooperation at European Commission), Magda Tepoi (permanent representative of the Chamber of Commerce and Industry of Romania to the European Institutions in Brussels), Alexandre Almajeanu (Business Angel), Marius Ghenea (Serial Entrepreneur si Business Angel), Mihai Stanescu (Business Coach), Jean-Yves Huwart (CEO Entreprise Globale si organizator a altor conferinte pe tema intraprenoriatului), Steve Price (CEO European Institut for Industrial  Leadership) si multi altii.

JADE Romania si JADE Europe, organizatorii evenimentului, sustin de asemenea realizarea unei cercetari in randul managerilor responsabili de inovatie la nivel european ale carei rezultate vor fi prezentate la conferinta, precum si implementarea ulterioara conferintei a rezultatelor obtinute in cadrul Innovation Labs prin intermediul Junior Enterprise-urilor membre.

Intr-un mediu inovativ "companiile mentioneaza tot mai mult in cadrul anunturilor de angajare ca sunt in cautare de spirite antreprenoriale, cu leadership skills si abilitati de inovare. La randul lor aceste companii trebuie sa tina pasul cu nevoia de inovare tot mai acuta din economia de astazi si de maine," declara Adelina Peltea, Project Managerul  Conferintei Internationale pe Intraprenoriat. in acelasi timp, evenimentul isi propune sa "sa pregateasca noua generatie de tineri profesionisti in acest sens, sa stie cum isi pot folosi spiritul antreprenorial in cadrul unui loc de munca intr-o companie, ce dificultati pot intampina si cum le pot rezolva" a mai adaugat coordonatorul conferintei.

Evenimentul este deschis publicului interesat de mediul business, dar si celor care isi doresc o cariera de intraprenor in cadrul companiilor.

Mai multe detalii si date de contact disponibile pe sjm12.jaderomania.org.

JADE Romania este formata din patru Junior Enteprese-uri, Business Organisation for Students, Theory and Practice Consult, DaAfaceri si Liga Studentilor Electronisti. Cu o istorie de 20 de ani, JADE Europe a sustinut dezvoltarea educatiei antreprenoriale in randul studentilor care au format si conduc 280 de Junior Enterprise-uri in Europa. Printre companiile cu care au colaborat se numara: Microsoft, Google, ING, Podio, Vista Print etc.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: intraprenori  CONFERINTA  CONSTANTA 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!