Companiile sunt din ce in ce mai atrase de tinerii intraprenori

0 stele

853 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Companiile sunt din ce in ce mai atrase de tinerii intraprenori

200 de Junior Entrepreneurs din cadrul celor mai bune scoli de business din Europa si Brazilia se vor reuni in Mamaia, Constanta, in cadrul Conferintei Internationale despre Intraprenoriat, ce va avea loc intre 19-22 iulie. Cei 14 speakeri atat de talie internationala, cat si din Romania vor dezbate oportunitatile aduse de intraprenori in cadrul companiilor multinationale.

Conferinta Internationala despre Intraprenoriat doreste sa aduca in prim plan importanta dezvoltarii de noi concepte si produse in cadrul companiilor, cat si necesitatea de inovare si adaptare la nevoile in schimbare. Participantii vor lucra pe studii de caz concrete si vor dezbate probleme reale cu care companiile se confrunta in cadrul unui Innovation Lab. Speakerii se vor axa pe rolul unui intraprenor in dezvoltarea organizatiilor, oferind totodata sfaturi privind modul de recutrare al acestora.

Cei 200 de Junior Entrepreneurs vor asista la conferinte si workshopuri sustinute de Marius Ghenea, Business Angel si Serial Entrepreneurs, Mihai Stanescu, Business Coach, precum si nume internationale printre care: Steve Price - CEO EIIL,  Alexandre Almajeanu, Angel Investor, Jean-Yves Huwart, fondatorul Entreprise Globale si organizatorul primei conferinte internationale pe tema intraprenoriatului.

Intr-un mediu inovativ "companiile mentioneaza tot mai mult in cadrul anunturilor de angajare ca sunt in cautare de spirite antreprenoriale, cu leadership skills si abilitati de inovare. La randul lor aceste companii trebuie sa tina pasul cu nevoia de inovare tot mai acuta din economia de astazi si de maine" declara Adelina Peltea, Project Managerul  Conferintei Internationale despre Intraprenoriat.

In acelasi timp, evenimentul isi propune sa "sa pregateasca noua generatie de tineri profesionisti in acest sens, sa stie cum isi pot folosi spiritul antreprenorial in cadrul unui loc de munca intr-o companie, ce dificultati pot intampina si cum le pot rezolva" a mai adaugat coordonatorul conferintei.
Evenimentul este deschis publicului interesat de mediul business, dar si celor care isi doresc o cariera de intraprenor in cadrul companiilor.

Mai multe detalii puteti gasi pe sjm12.jaderomania.org
JADE Romania este formata din patru Junior Enteprise-uri, Business Organisation for Students, Theory and Practice Consult, DaAfaceri si Liga Studentilor Electronisti. Cu o istorie de 20 de ani, JADE Europe a sustinut dezvoltarea educatiei antreprenoriale in randul studentilor din peste 280 de organizatii din Europa si Brazilia. Printre companiile cu care au colaborat se numara: Microsoft, Google, ING, Podio, Vista Print etc.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CONSTANTA  ANTREPRENORIAT  Junior Entrepreneurs 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!