Concert Niste Baieti @ Club A

0 stele

584 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Niste Baieti concert Aniversar Club A – 42 de ani

Miercuri seara, de la ora 23.00, pe scena Club A urca Niste Baieti. Bineinteles, nu sunt orice baieti, ci sunt cei care canta pe ritmuri punk-rock despre O lume minunata, Fata draga sau Banii vorbesc.

Infiintata in 2006, trupa a sustinut peste 100 de concerte in cluburile din Bucuresti si din tara si a participat la festivaluri Open Air precum Stufstock sau Motorrock Ploiesti Bucov.

Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti in care cei 4 protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat.  In zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul “lor” asa ca au luat initiativa de a dezmorti atmosfera. Au inceput sa organizeze concerte “for fun”, fara repetitii sau pregatire fizica inainte.
Din dragoste si respect pentru compozitorii si interpretii care ne-au adus bucurii in anii copilariei, proiectul niste Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise inainte, in timpul si dupa epoca “de aur”, in ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generatiilor tinere.

Proiectul a inceput sa devina serios cand “valurile de fani” au inceput sa urmareasca formatia peste tot si astfel a aparut primul material discografic independent Niste Baieti- “Adunate din popor si cantate din topor” in 2006.

O data cu primul album a venit si primul turneu national. Formatia a prestat cu aceeasi voie buna pana in 2011, an in care  trupa este determinata sa “lanseze” in undergroundul romanesc al doilea material Niste Baieti.  S-au inceput inregistrarile in luna martie, urmand ca albumul sa fie prezent pe suport audio in aceasta primavara, mai apoi preconizand un nou turneu mondial...pardon... national, pe planul mioritic care a inspirat atatea minti  talentate la atatea sonete minunate.
 
Componenta: Albert Mihaiteanu (voce) ,Barbu Niculae (bass) ,Gabi Georgescu (chitara) ,Andrei Dan Modrea X-u  (tobe)
 
Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei.

...
Continuare pe Concert Niste Baieti @ Club A

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!