Concert Niste Baieti in Club Expirat din Bucuresti

0 stele

958 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

NISTE BAIETI ajung in Expirat Club pe “ritmuri dansante si valsuri toporizate”

Formatia Niste Baieti va invita in Clubul Expirat din Bucuresti pe data de 27 ianuarie , pentru un “concert oarecare…” impodobit cu “ritmuri dansante si valsuri toporizate”, pentru ca 2011 sa va gasesca in aceeasi stare mentala “de bine”, stare care caracterizeaza inconstienta nativa a cetateanului roman de pretutindeni. Show-ul va reprezenta o calatorie fictiva printre sunetele inventate si interpretate de vocile unora dintre cei mai talentati artisti pe care poporul ( si nu numai ) ni i-a darut de-a lungul epocilor trecute (si nu numai).

Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti in care cei 4 protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat. In zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul “lor” asa ca am luat initiativa de a dezmorti atmosfera. Am inceput sa organizam concerte “for fun”, fara repetitii sau pregatire fizica inainte. In fiecare luni , sub titulatura Niste Baieti clubul a gazduit seri memorabile la care intrarea era 5 mii de lei (vechi).

Proiectul a inceput sa devina serios cand “valurile de fani” au inceput sa ne “urmareasca” peste tot si am fost practic obligati sa editam primul material discografic independent, Niste Baieti- “Adunate din popor si cantate din topor” in 2006. Produs in spiritul DIY si cu bunavointa unor prieteni (de asemenea fani), formatia s-a bucurat de un “succes monstru” care de altfel a si determinat plecarea in primul turneu national Niste Baieti – “Oldies But Goldies Tour” in primavara anului 2007. Am sustinut 14 concerte in 14 orase , 14 zile la rand prin toata tara (Ploiesti, Brasov, Cluj, Constanta, Timisoara, Baia Mare, Tg Mures, Bistrita, Sf Gheorghe, Oradea, Arad, Sibiu, Deva, Bucuresti). Un an mai traziu am pornit in cel de-al doilea turneu independent in aceleasi orase mai sus mentionate: Niste Baieti – “Punk Rock Shlagar Tour 2008”.

Si am cantat si am tot cantat cu voie buna pana in 2011, an in care am decis sa “lansam” in undergroundul romanesc al doilea material Niste Baieti independent (bineinteles). Vom incepe inregistrarile in luna februarie, urmand ca albumul sa fie prezent in suport audio in aceasta primavara, mai apoi preconizand un nou turneu mondial...pardon national, pe planul mioritic care a inspirat atatea minti talentate la atatea sonete minunate. Speram sa avem parte de sustinerea voastra, a celor care vin sa ne vada la concerte, a celor care nu ne vad dar ne asculta si a celor care indragesc rock’n’roll-ul la fel de mult ca si noi.

Sunteti asteptati la Expirat Club, Bucuresti pe 27 ianuarie, ora 21 pentru a gusta vechile piese, pentru a va bucura de noile piese si de ce nu , pentru a ciocni un pahar cu prietenii, fratii, surorile, iubitele….toate acestea pe “ritmuri dansante de valsuri toporizate” sub semnatura, clasica de acum:
Semnat: NISTE BAIETI

NISTE BAIETI:
-Abert – voce (ex Molotov Cocktail, Hotel Fetish, Los Embecilos)
-Gabi – chitara (E.M.I.L.)
-Barbu – bas (E.M.I.L.)
-X-ul – tobe (Recycle Bin)


Via Bestmusic.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!