Concert The Amsterdams la Cluj Napoca

0 stele

1412 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Concert The Amsterdams sambata 27 noiembrie 2010 in Flying Circus Pub  din Cluj Napoca ora 22:00.

The Amsterdams

The Amsterdams s-au lansat in 2005, fiind considerata prima trupa romaneasca de muzica indie. In 2007 le apar primele inregistrari: “Taking care of Anna” si “Fireworks”. In acelasi an concerteaza pe scenele festivalurilor Underlondon si Stufstock din Vama Veche. The Dandy Warhols le dedica o piesa in concert. In 2007 ajung pentru prima oara la Cluj in cadrul Zilelor Arhitecturii.

 EP-ul “Automatic” este primul lor material de studio, lansat in mai 2008. Piesele “Petrolize All Mice” si “Suffering&Surfing” intra in playlistul postului de radio BBC6 (Music). Participa la Peninsula (Tg. Mures), Best Fest (Bucuresti) si Stufstock. In mai 2009 apare albumul de debut “Adolessons” si videoclipul “Chased by the Housewives”. In acelasi an concerteaza in Olanda la Ultrecht si Amsterdam.

 Solistul Wolf Parade, Dan Boeckner ii descopera  la un concert Handsome Furs si le propune o colaborare pentru piesa “Burial Ground for Two”.

In 2010 pleaca in primul lor turneu national “Home and Dry Tour” bifand estul tarii. Sustin concerte alaturi de trupa canadiana Wolf Parade in Budapesta, Praga, Salzburg, Bologna si Torino. Tot anul acesta au inchis festivalul alternaTIFF la Cluj cu un concert memorabil, au cantat in deschiderea concertului The Cranberries de la Bucuresti si pregatesc un nou album care va fi lansat in decembrie.

 Sambata 27 noiembrie, The Amsterdams vor fi prezenti in Flying Circus Pub din Cluj-Napoca, cu un setlist ce include piese de pe viitorul album, inclusiv Island of Love aflata acum in topul Radio Guerrila, dar si piesele deja cunoscute.
 

Invitati: Lights Out!


Lights Out! este o trupa alternative/indie/funk din Cluj-Napoca din care fac parte Teodora Retegan (voce, clape), Oana Pop (tobe), Andrei Bobis (chitara), Andrei Sincraian (chitara) si Alexandru Bondor (bass).

 Trupa a luat fiinta in februarie 2010 o data cu completarea actualei formule. Au la activ mai multe aparitii pe scenele clujene. Au primit cele mai multe voturi in cadrul concursului  organizat pe site-ul bestmusic.ro, “Byron Rock Your High School” pentru piesa ”Inside Out”.

 Sambata 27 noiembrie trupa Lights Out! vor canta in deschiderea concertului The Amsterdams din Flying Circus Pub, Cluj-Napoca.

Fanii trupei Florence&The Machine vor avea o surpriza.

Pret bilet: 15 Ron

 


Via Bestmusic.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!