Conferinta Internationala S.A.R.U.S. a ajuns la editia a III-a

0 stele

784 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Conferinta Internationala S.A.R.U.S. a ajuns la editia a III-a

Students` Association of Robotic Urologic Surgery (S.A.R.U.S.) organizeaza a III-a Editie a Conferintei Internationale S.A.R.U.S., care va avea loc in perioada 23-26 Septembrie 2015, in Cluj-Napoca, Capitala Europeana a Tineretului in 2015.

In cadrul acestei conferinte studentii au oportunitatea sa isi prezinte lucrarile de cercetare stiintifica, sa participe la workshop-uri de laser-terapie aplicata in Urologie, chirurgie urologica avansata, chirurgie laparoscopica, noduri si suturi sau radioterapie, urmand ca programul stiintific sa fie completat de expozitia de arta cu tematica anatomica. Mai mult, cei prezenti vor putea participa la prezentarile state-of-the-art ale unor lectori recunoscuti international din Regatul Unit, Franta, Italia, Israel, din Europa Centrala si de Est.

A III-a Conferinta Internationala S.A.R.U.S. se desfasoara in paralel cu a VI-a Editie a Conferintei Internationale Progrese in Uro-Oncologie, astfel participantii au oportunitatea sa ia parte atat la transmisiunile live ale operatiilor realizate in Cluj-Napoca si Milano, cat si la sesiunile stiintifice din cadrul evenimentului.

Cuvintele cheie ale acestei manifestari - Motivatie - Excelenta - Inovatie - Progres - stau la baza scopului nostru. Astfel, speram ca subiectele prezentarilor, calitatea activitatilor si demonstratiile din cadrul workshop-urilor pe care le avem in programul conferintei, alaturi de farmecul toamnei clujene si experienta celor doua editii precedente, sa trezeasca interesul studentilor si tinerilor medici de a fi alaturi de echipa S.A.R.U.S. si de distinsii nostri invitati.

Pentru inscrieri accesati website-ul nostru http://www.sarus-cluj.com/.
Pentru mai multe informatii vizitati pagina de Facebook https://www.facebook.com/saruscluj.

Proiect realizat cu ajutorul:
Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca
Aging Male Romanian Medical Association (AMRoMA)
Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania, filiala Cluj-Napoca
Centrul de Training si Cercetare “Prof. Dr. Sergiu Duca”
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!