Conferinta PRbeta 2014

0 stele

1052 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Conferinta PRbeta 2014

Intre 15 si 16 mai, la City Business Centre (Corp D) din Timisoara, va avea loc a patra editie a Conferintei PRbeta, singura conferinţa regionala despre comunicare online. Reprezentanti ai Prezi.com, Sziget Festival (Sziget Cultural Management), precum si renumitul vlogger Mikey Hash, autorul Dozei de Has, sunt cativa dintre invitatii care vor vorbi in cadrul evenimentului. Conferinta PRbeta este organizata de agentia timisoreana de relatii publice, PRbeta Agency, si se adreseaza celor care doresc sa invete mai multe despre cum isi pot promova compania intr-un mod eficient, specialistilor din domeniu si tuturor celor pasionati de comunicare.

In fiecare an, aproximativ 250 de persoane din domeniul comunicarii isi dau intalnire la Timisoara pentru a participa la singura conferinta regionala de comunicare din Romania. Anul acesta, Conferinta PRbeta reuneste la Timisoara specialisti nationali si internationali din domeniul Relatiilor Publice, comunicarii, marketingului si publicitatii. “Conferinta PRbeta inseamna pasiune pentru comunicare, interactiune cu specialisti din domeniu, discutii despre noutatile din industrie, un mix de comunicare online, relatii publice, Social Media, branding si publicitate”, declara Oltea Zambori, organizator.

Ziua de 15 mai este dedicata Conferintei, unde se vor discuta noutati din industrie, cele mai bune campanii online ale anului, strategii eficiente de comunicare si metode de implementare ale acestora, atat in mediul online, cst si offline. Printre specialistii care vor vorbi si vor sustine workshop-uri in cadrul evenimentului, se numara: Csaba Faix, (PR Manager la Prezi.com),  Zsuzsa Kover si Nora Pinter (Sziget Cultural Management), Crenguta Rosu (DC Communication), Mikey Hash (Vlogger la Doza de Has) Monica Jitariuc si Oana Bulexa (The Practice Romania), Tudor Galos (Microsoft) Norbert Tako si Andreea Iager-Tako (PLAI Festival), Andreea Bortun si Alex Ion (Ideo Ideis), Cristian Hordila (Festivalul International de Film Transilvania), Viorel Dudau (Dreamstime), Catalin Tenita (TreeWorks), Alexandra Hash (Freelance PR), Dragos Musat (Publicis Bucuresti), Mihnea Gheorghiu (Publicis Bucuresti), Raluca Duta (GolinHarris Bucuresti), Crenguta Rosu (DC Communication) sau Daniel Enache (Media IQ). Moderatori ai Conferintei PRbeta 2014 vor fi Mugur Patrascu (iLeo Marketing) si Alin Zainescu (Zainescu Consultanta).

A doua zi a evenimentului este dedicata Workshop-urilor - un concept aparut la editia din 2013 a Conferintei PRbeta, in urma cererii publicului. Cele sapte Workshop-uri care se vor desfasura in data de 16 mai sunt: Social Media, sustinut de Alexandru Ciuca (Managing Partner la Superior Media), Relatii Publice, sustinut de Corina Saftescu (Editor-in-Chief la Ctrl-D), Marketingul Comunitatilor, sustinut de Stefan Stroe (Managing Director la Incandescent Marketing), Managementul Reputatiei Online, sustinut de Monica Jitariuc (Managing Partner la The Practice Romania), Legatura dintre PR si Publicitate, sustinut de Dragos Musat (Head of Digital Content Development la Publicis Bucuresti), Afacerea ta + Adwords = HATE LOVE, sustinut de Irina Marinescu (SEM Manager la SIEN) si Lansarea unui produs tech, sustinut de Tudor Galos (Consumer Marketing Manager la Microsoft).

Lista speakerilor si trainerilor urmeaza a fi completata, PRbeta Agency anuntand nume noi, atat din tara, cat si din strainatate, pana inainte cu o saptamana de data evenimentului. Inscrierile la a patra editie a Conferintei PRbeta se pot face online, pe site-ul www.prbeta.ro/conferences.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: conferinta prbeta  prbeta  evenimente timisoara 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!