Conferinta PRbeta aduce la Timisoara specialisti PR, marketing si publicitate din tara si din strainatate

0 stele

498 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Conferinta PRbeta aduce la Timisoara specialisti PR, marketing si publicitate din tara si din strainatate

A patra editie a singurei conferinte regionale de comunicare din tara, PRbeta, are loc intre 15 si 16 mai, la Timisoara. Evenimentul este organizat de agentia timisoreana de relatii publice, PRbeta Agency, si se adreseaza celor care doresc sa invete mai multe despre cum isi pot promova compania intr-un mod eficient, specialistilor din domeniu si tuturor celor pasionati de comunicare.

In fiecare an, aproximativ 250 de persoane din domeniul comunicarii isi dau intalnire la Timisoara pentru a participa la singura conferinta regionala de comunicare din Romania. Conferinta PRbeta reuneste anul acesta, la City Business Centre din Timisoara, specialisti nationali si internationali din domeniul Relatiilor Publice, comunicarii, marketingului si publicitatii. “Conferinta PRbeta inseamna pasiune pentru comunicare, interactiune cu specialisti din domeniu, discutii despre noutatile din industrie, un mix de comunicare online, relatii publice, Social Media, branding si publicitate.” declara Cristina Putan, organizator.

Ziua de 15 mai este dedicata Conferintei, unde se vor discuta noutati din industrie, cele mai bune campanii online ale anului, strategii eficiente de comunicare si metode de implementare ale acestora, atat in mediul online, cat si offline. Printre specialistii care au confirmat deja participarea la eveniment se numara: Monica Jitariuc si Oana Bulexa (The Practice Romania), Norbert Tako si Andreea Iager-Tako (PLAI Festival), Andreea Bortun si Alex Ion (Ideo Ideis), Cristian Hordila (Festivalul International de Film Transilvania), Viorel Dudau (Dreamstime), Catalin Tenita (TreeWorks), Alexandra Hash (Freelance PR), Dragos Musat (Publicis Bucuresti), Mihnea Gheorghiu (Publicis Bucuresti) si Daniel Enache (Media IQ). Moderatori ai Conferintei PRbeta 2014 vor fi Mugur Patrascu (iLeo Marketing) si Alin Zainescu (Zainescu Consultanta).

A doua zi a evenimentului este dedicata Workshop-urilor - un concept aparut la editia din 2013 a Conferintei PRbeta, in urma cererii publicului. Pana in acest moment au fost anuntate patru din cele sase Workshop-uri care se vor desfasura in data de 16 mai, dupa cum urmeaza: Social Media, sustinut de Alexandru Ciuca (Managing Partner la Superior Media), Relatii Publice, sustinut de Corina Saftescu (Editor-in-Chief la Ctrl-D), Marketingul Comunitatilor, sustinut de Stefan Stroe (Managing Director la Incandescent Marketing) si Managementul Reputatiei Online, sustinut de Monica Jitariuc (Managing Partner la The Practice Romania).

Lista speakerilor si trainerilor urmeaza a fi completata, PRbeta Agency anuntand nume noi, atat din tara, cat si din strainatate, pana inainte cu o saptamana de data evenimentului. Inscrierile la a patra editie a Conferintei PRbeta se pot face online, pe site-ul www.prbeta.ro/conferences.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!