CREDITUL PENTRU STUDII

0 stele

1828 vizualizari  |  1 comentariu

CREDITUL PENTRU STUDII

In viata fiecaruia dintre noi, studiul reprezinta cea mai buna premisa pentru succesul viitor. Este un punct de referinta pentru cariera urmatoare, indiferent in ce domeniu se desfasoara ea. Este creditul pentru reusita in viata. ntotdeauna un partener de incredere pentru reusita domneavoastra, HVB Bank va ofera Creditul pentru Studii, un produs menit sa sustina demersul unei pregatiri profesionale solide.
Ce conditii trebuie sa indeplinesc?
Fie ca doriti chiar dumnevoastra sa studiati sau vreti sa sustineti un membru din familia dumneavoastra sa o faca, puteti solicita un Credit pentru Studii daca aveti intre 25 de ani si 60 de ani pentru femei si 65 de ani pentru barbati (pana la care creditul trebuie sa fie rambursat in intregime) si un venit net pe familie de minimum 600 lei noi (6 milioane lei) / luna, fiind luate in considerare mai multe surse: 100% venituri din salariu, bonusuri, pensie, comisioane din vanzari, diurna, drepturi de autor 50% venituri din chirii 50% venituri din dividende 80% venituri din profesii liberale.
Suma tuturor obligatiilor financiare ale familiei (rate credite, rate leasing, etc, inclusiv rata creditului solicitat) nu va depasi 40% din Venitul Net Lunar Eligibil pe Familie. Suma tuturor obligatiilor financiare ale familiei aferente creditelor de consum (inclusiv rata creditului solicitat) nu va depasi 30% din Venitul Net Lunar Eligibil pe Familie. Care este suma pe care o pot imprumuta? Suma minima imprumutata este de 3.000 EUR.
Cum rambursez creditul?
Perioada de creditare poate fi cuprinsa intre 1 an si 10 ani. Pentru sume de pana la 10.000 EUR inclusiv, perioada maxima de creditare este de 5 ani.
Ce costuri sunt implicate?
RON USD EUR 9,57%/an 8,45%/an 8,45%/an
Dobanda este variabila, iar modificarile sunt transparente si sunt determinate de evolutia pietelor financiare nationale si internationale. Comisionul de acordare este 2% (minim 200 EUR sau echivalentul in RON sau USD). Comisionul de rambursare anticipata (doar in primii cinci ani) este 2%, minim 150 EUR.
Ce garantii trebuie constituite?
Creditul va fi garantat cu: ipoteca pe un imobil; valoarea creditului nu poate sa depaseasca 70% din valoarea proprietatii ipotecate venitul lunar cesionat in favoarea bancii gaj pe conturile deschise la HVB Bank asigurare de viata cesionata in favoarea bancii asigurarea imobilului ipotecat cesionata in favoarea bancii
Ce documente trebuie sa aduc?
Copie dupa actul de identitate Cerere de credit completata Documente care atesta veniturile realizate (detalii suplimentare in sucursale sau la HVB Info Center)
Copie dupa Cartea de Munca (detalii in Ghidul Clientului)
Acordul privind interogarea la Centrala Riscurilor Bancare Acordul privind interogarea la Biroul de Credit Scrisoare de acceptare din partea institutiei de invatamant (in care se mentioneaza valoarea taxei, bursa si durata studiilor, precum si contul bancar al institutiei)
Copie dupa dosarul de aplicatie Scrisoare de recomandare de la angajatorul actual, daca studentul este imprumutatul principal Estimarea cheltuielilor cu transportul, masa si cazarea (daca este cazul)
Dovada proprietatii asupra imobilului ce va fi ipotecat (daca este cazul) - pot fi completate/copiate la sediul bancii Nota: In conformitate cu norma 11 a BNR din 16 septembrie 2005 HVB Bank poate acorda credite in valuta numai persoanelor care obtin venituri in valuta creditului.
Pentru informatii suplimentare si o prezentare completa a produsului ne puteti contacta la infocenter@ro.hvb-cee.com sau la HVB Info Center 080-100-1000 (numar taxabil la tariful unei convorbiri locale, apelabil intre 9:00 si 19:00).

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CREDITUL 
Comentarii

Raspunde-i

Asta-i credit pentru studiosii aia de la apelul bocancilor, care isi cumpara o diploma saisi faca poze cu ea... Pai de la 25 de ani in sus, dragilor? Vai de banca voastra! Ce ziceti de un credit de la 18 ani, cu perioada de gratie de 5 ani? Daca tot vreti sa vorbiti voi despre "credit pentru studii"! HVB ziceti? Penibililor!!!!!!

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ZIUA 26 - ZI DE ACCES LA CULTURA ZIUA 26 - ZI DE ACCES LA CULTURA