Cum e sa lucrezi in birourile LinkedIn din Silicon Valley?

0 stele

847 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cum e sa lucrezi in birourile LinkedIn din Silicon Valley?

Orice pasionat de tehnologia informatiei ar fi probabil curios sa stie cum este in interiorul birourilor Microsoft, Google sau LinkedIn (despre care vom vorbi in randurile de mai jos). Ei bine, unul dintre jurnalistii businessinsider.com a avut norocul de a pasi in toate aceste aceste locuri. Iata ce a constatat in interiorul companiei LinkedIn din celebra Silicon Valley:


1. In drum spre birourile LinkedIn din Mountain View, California, unde isi are sediul si Google, vei fi surprins cate masini care se conduc singure prin programe de inteligenta artificiala se indreapta spre aceste birouri.

 

 

2. In drum spre cladire, vei fi intampinat de un peisaj original format din biciclete roz si galbene, cele roz apartinand LinkedIn, cele galbene apartinand Google.


3. Ca la orice mare companie din domeniul tehnologiei care se respecta, mancarea pentru angajati este gratuita, diversa si mai ales... din belsug. Sectia cu salate ocupa cel mai mare spatiu aici.


4. Facand o comparatie cu mancarea de la Microsoft, reporterul businessinsider.com considera ca aceasta e mai buna decat la LinkedIn, in schimb la Microsoft trebuie sa o platesti, asa ca, in cele din urma LinkedIn iese invingator la puncte la acest capitol.


5. In fata cafenelei de la LinkedIn sunt mese de fotbal si de ping-pong, care, spre deosebire de alte companii, sunt si folosite.


6. LinkedIn are propria tupa intitulata Next Play care canta la evenimentele companiei, fiind compusa din angajati full time ai firmei. In interiorul companiei, trupei i s-a rezervat chiar si un spatiu dedicat repetitiilor.


7. Odata ce ai patruns in birourile propriu zise (locul unde oamenii muncesc) vei fi intampinat de un logo urias al companiei facut din piese lego.

 

 

8. Un Panda urias sta pe unul dintre birouri, fara a exista un motiv anume pentru acest lucru, l-au asezat acolo probabil pentru simplul motiv ca arata cool.

 

 

9. LinkedIn are un adevarat cult pentru tricouri personalizate, facand pentru fiecare eveniment un tricou special.


10. Birourile sunt cubice si fiecare e decorat cu propriile decoratiuni si steaguri.

 

 

11. Un grup de ingineri beneficiaza chiar si de un perete pentru catarari.

 


12. In spatiile dintre birouri exista mici spatii de recreere care pot fi chiar mai confortabile decat cele pe care le gasesti prin oras atunci cand iesi cu prietenii.


13. La dispozitia angajatilor exista si o sala moderna de gimnastica, dar aceasta este destul de goala in timpul zilei.


14. Uitandu-te pe geam vei vedea un sir lung de masini electrice in fata cladirii care stau la incarcat pana angajatii vor pleca acasa.

 

 

15. Aici e echipa de localizare. Misiunea lor este sa traduca LinkedIn in limba tarilor de pe tot cuprinsul globului.

 

 

16. Tavanul nu este un loc nefolosit la LinkedIn. Ba dimpotriva, de acesta atarna tot felul de bannere cu citate inspirationale pentru angajati.


17. Viitoarele mame au locuri de parcare speciale la LinkedIn.


18. Cine are chef sa joace un joc video in momentele sale de pauza, o poate face, pe jocurile companiei.


19. In jurul companiei este un drum de tara cu copaci, unde se desfasoara multe intalniri din mers si unde angajatii ies doar pentru a merge.


20. Un perete din cadrul companiei este dedicat afisarii fotografiilor cu cei sau cele care s-au imbracat la fel intr-o zi sau alta la serviciu.


Foto: businessinsider.com

Otilia Caraza

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!