Cum sa gasesti barbatul potriviti in mediul online

0 stele

978 vizualizari  |  1 comentariu

Cum sa gasesti barbatul potriviti in mediul online

Daca ai decis sa iti gasesti un iubit pe site-urile de dating online, trebuie sa stii ca esti supusa unor mici pericole. Aici poti fi pacalita usor de aparente si poti intalni tot felul de barbati, care de care mai nepotriviti.

 

Daca vrei sa eviti situatiile neplacute si chiar jenante in care poti fi pusa din cauza unui eventual partener nepotrivit, incearca sa pui in aplicare urmatoarele sfaturi.

 

La ce sa fii atenta Verifica pozele de pe profilul lui

Uita-te cu atentie la pozele pe care le are postate online. Dincolo de fotografiile care in prima faza nu par sa iti arate nimic special, poti descoperi, cu ajutorul anumitor detalii, faptul ca un om pe care il credeai obisnuit nu este deloc asa. Daca barbatul respectiv are poze cu femei goale, fotografii cu el la bustul gol, alaturi de bauturi cu alcool sau cu influente rasiste ori misogine, ar fi bine sa continut cautarile si sa eviti acest barbat. Cu siguranta nu este o persoana serioasa, care sa iti ofere stabilitate, iubire si respect.

 

Verifica informatiile din profilul lui

Intra pe profilul pe care il are si uita-te cu atentie la statusul marital, la tipul de relatie pe care si-l doreste si la alte detalii care conteaza. In acelasi timp, intreaba-l despre jobul actual si planurile de viitor pe care le are. Poate ca suna usor exagerat sa te gandesti la astfel de lucruri inca din prima faza, insa este bine sa stii lucrurile esentiale de la inceput si sa eviti sa dai o sansa unui barbat imatur, fara niciun viitor. De asemenea, analizeaza tipul de oameni cu care obisnuieste sa lege prietenii si genul de oameni pe care ii are in lista. De multe ori, poti spune multe despre un om doar vazandu-i prietenii, iar daca el obisnuieste sa umble cu oameni care tie nu iti plac, cu siguranta nici el nu te va incanta prea mult.

 

Autor: Corina Petrea

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Comentarii

Raspunde-i

Nu sunt un fan al mediului online si din aceasta cauza nu beneficiez prea tare de facilitatile pe care le ofera. Nu sunt fan tocmai datorita faptului ca este un mediu inselator, nesigur, unde disimularea este la ea acasa. Fetele, sunt insa mai curajoase, si accepta cu usurinta riscurile... Eu, sincer, nu le inteleg!

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!