Curiozitati interesante despre sani!

0 stele

737 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Curiozitati interesante despre sani!

Dat fiind faptul ca astazi se investesc sume foarte mari in studii si statistici, putem afla raspunsuri la cele mai ciudate intrebari, precum: Ce fel de sani prefera barbatii saraci, sau flamanzi sau care nu vor copii. Raspunsurile la aceste intrebari, dar si alte lucruri interesante despre sani le puteti afla din randurile de mai jos:
 

1.    Barbatii saraci prefera sanii mari.

Un studiu efectuat de Psychology Today pe barbati cu situatii financiare diferite, a aratat ca cei cu venituri mari, prefera sanii mici, iar barbatii cu venituri mici, prefera sanii mari.

 

2.    Si barbatii pot face cancer de san.

Nu doar femeile sunt expuse riscului de a face cancer mamar, asta pentru ca si barbatii au tesut mamar. Totusi cancerele de san in randul barbatilor sunt foarte rare, acestea constituind doar 1% din totalul cazurilor. Asadar, barbatii care simt o protuberanta sub mamelon, ar fi mai bine sa isi faca un control.

 

3.    Barbatii infometati prefera sanii mari.

Acest studiu a fost efectuat numai pe barbatii din Marea Britanie. S-a demonstrat ca cei care erau cu burtile goale au preferat sanii mari, in timp ce cei care mancasera preferau sanii mai mici.

 

4.    Femeile pot atinge orgasmul numai prin stimularea sfarcurilor.

Acesta este de fapt al doilea cel mai frecvent tip de orgasm experimentat de femei.

 

5.    Barbatii care nu vor copii prefera femeile cu sani mici.

Studiul a dus la concluzia ca exista o legatura stransa in conceptia populara intre sanii mari si capacitatea unei femei de a hrani copii, insa acest fapt nu este adevarat. Marimea sanilor unei femei nu are nicio legatura cu cantitatea de lapte pe care o poate produce.

 

6.    Masarea sanilor previne aparitia cancerului de san.

Prin masaj se opreste multiplicarea celulelor canceroase. De asemenea previne ca celulele care s-au inmultit sa devina maligne. Studiile au aratat ca celulele maligne, care sunt masate, cresc intr-o forma mai organizata.

 

7.    Sanul stang este de obicei mai mare decat cel drept.

Aproximativ 65% dintre femei au sanul stang mai mare decat cel drept. Nu exista o explicatie foarte exacta pentru acest fapt, o teorie sustinand ca hipersensibilitatea imuna tinde sa fie mai mare in partea stanga a corpului.

 

8.    Sutienul accelereaza lasarea sanilor.

Un studiu francez a aratat ca sutienul ar putea fi inutil pana la urma, asta pentru ca muschii sanilor slabesc. S-a aratat ca femeile care nu au purtat niciodata sutien au avut muschii sanilor mai bine dezvoltati si sfarcurile usor ridicate in sus.

 

9.    Cel putin 4 milioane de sutiene sunt produse in fiecare zi.

16 miliarde de dolari sunt cheltuite in fiecare an pe sutiene. O femeie are in medie 9 sutiene din care poarta frecvent 6.

 

10.    Privitul insistent la decolteul unei femei iti prelungeste viata.

Unele voci sustin ca holbatul la sanii unei femei timp de 10 minute echivaleaza cu 30 de minute de miscare aerobica. Alte studii au aratat ca holbatul la sani iti poate prelungi viata cu 5 ani pentru ca in timp ce faci asta scade tensiunea arteriala si regleaza pulsul.


Foto: gethealthyu.com


 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!