De ce nu e bine sa faci sex de la prima intalnire? 3 sfaturi!

0 stele

1123 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

De ce nu e bine sa faci sex de la prima intalnire? 3 sfaturi!

Sunt putine persoane care sunt adeptele sexului la prima intalnire, insa sexologii sunt de parere ca toata lumea ar trebui sa renunte la acest tip de amor.

Specialistii afirma ca sexul nu este doar un act fizic, ci este si un gest de intimitate, iar la mijloc ar trebui sa existe si sentimente. Daca acestea nu exista, este posibil ca dupa partida de amor sa nu apara deloc conexiune emotionala.

Poti regreta mai tarziu

Chiar daca intalnesti toate premisele pentru a face sex de la prima intalnire, este bine sa te abtii, afirma sexologii. Un studiu arata ca cele mai solide relatii se bazeaza pe comunicare si nu pe sex. Comunicarea duce la cresterea increderii intre parteneri, iar daca totul porneste de la sex, este posibil ca relatia sa se termine chiar inainte de a fi inceput, astfel ca vei regreta ce ai facut.

Chimia sexuala este confundata cu dragostea

Exista anumite persoane care spun ca chimia sexuala dintre parteneri arata ca acestia pot avea o relatie de lunga durata. Din pacate, studiile arata ca este o diferenta foarte mare intre chimia sexuala si dragoste. Cuplurile in care exista doar chimie sexuala nu rezista foarte mult timp, in timp ce cuplurile in care partenerii se iubesc funcioneaza mai bine.

Asteptarile pot fi prea mari

In cazul barbatilor, daca o femeie le cedeaza din prima, ei pot considera ca aceasta cedeaza foarte usor si nu este de viitor. In schimb, in cazul femeilor, daca fac sex de la prima intalnire, pot crede ca relatia va dura o vesnicie si totul va fi lapte si miere. Chiar din aceasta cauza, ca unii cred ceva, iar ceilalti altceva, relatia se poate termina brusc, asteptarile din partea femeii fiind prea mari.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!