De nerecunoscut! Schimbarea incredibila a unui om al strazii: de la vagabond la hipster

0 stele

5817 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 20 mar 2017

De nerecunoscut! Schimbarea incredibila a unui om al strazii: de la vagabond la hipster

Jose Antonio locuieste pe strazile din Palma, Spania, de aproximativ 25 de ani. Proprietarul unei frizerii din oras i-a oferit lui Jose o schimbare de look gratuita, iar rezultatele au fost spectaculoase!

Jose Antonio, sau Josete, asa cum il alinta oamenii din Palma pe omul strazii devenit devenit cunoscut in lumea intreaga datorita noului sau look, salasuia pe strazile orasului spaniol de aproximativ 25 de ani. Conform presei locale, Jose ii ajuta pe oameni sa gaseasca locuri de parcare si primea mici atentii sau bani de la localnici.

Salva Garcia, proprietarul unei salon de infrumusetare din oras, i-a oferit lui Jose o schimbare de look gratuita in salonul lui, iar rezultatul i-a lasat pe toti fara cuvinte.

Cu ajutorul angajatilor salonului si al catorva localnici, Jose a primit un makeover total. Parul i-a fost tuns, barba stufoasa i-a fost aranjata si a fost vopsit. A primit haine noi de la cativa donatori, apoi s-a intors pe strazile din Palma pentru a vedea reactiile localnicilor.

Jose afirma ca de cand a primit schimbarea de look, viata lui s-a schimbat total. Acum poate sa-si caute un loc de munca si chiar o casa, deoarece oamenii nu mai sunt reticenti sa discute cu el, a mentionat barbatul.

Surse: boredpanda.com, euronews.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!