DEPOZITUL SIBIU 2007 CU PREMII

0 stele

3124 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

DEPOZITUL SIBIU 2007 CU PREMII

 Produsul este un Depozit la termen de 3 luni, in RON/EUR/USD, cu Dobanda fixa, bonificata la Scadenta in contul curent/contul de Card BCC.
 Vanzarea acestui produs este insotita, in perioada 01.11.2006 - 31.12.2007 de promotia "Economisesti si vizitezi Capitala Culturala Europeana".
Se vor acorda ca premii, la fiecare extragere 5 sejururi, pentru cate 1 persoana, in Sibiu sau o zona turistica din imprejurimile Sibiului (in functie de domiciliul castigatorului: daca castigatorul are domiciliul in alt judet decat Sibiu va beneficia de un sejur in municipiul Sibiu, iar in cazul in care acesta este din judetul Sibiu va beneficia de un sejur intr-o zona turistica din apropierea municipiul Sibiu).
Valoare minima: RON 500, EUR 500, USD 500.
Dobanda la vedere RON, EUR, USD: -
Dobanda Fixa : - plata dobanzii la Scadenta - 4.5 % dupa 3 luni (RON, USD, EUR)
 Dobanda se calculeaza asupra soldului zilnic al disponibilitatilor din contul de depozit si se bonifica la scadenta:
- pentru RON: in contul curent/ contul de Card BCC, la alegerea clientului
- pentru EUR/ USD: in contul curent
 Rata anuala a dobanzii este fixa.
Optiuni de plata a dobanzii: la scadenta
 Depunerile in contul de depozit, efectuate, indiferent de data, ulterior constituirii, beneficiaza de dobanda cu care a fost constituit depozitul. La Scadenta depozitul se prelungeste automat de catre banca.
Comisioane:comision retragere numerar la scadenta: 0, comision retragere numerar inainte de scadenta: 0, comision deschidere cont: 0, comision depunere numerar: 0
Alte comisioane: - comisioane aferente contului curent (contului de Card) pentru care se percep Comisioanele prevazute in Tariful BCC

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: PREMII  DEPOZITUL 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!