Dronele dau batai de cap companiilor: Va fi lansat un sistem care sa le bruieze

0 stele

353 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  7 nov 2016

Dronele dau batai de cap companiilor: Va fi lansat un sistem care sa le bruieze
Deutsche Telekom va lansa in acest an un sistem pentru apararea de drone, menit sa asigure protectia aeroporturilor, stadioanelor, pistelor de testare a masinilor si a altor obiective devenite tinte pentru "camerele de filmat zburatoare".

Proiectul a fost cerut in principal de producatorii auto, pentru a se asigura ca dronele nu le mai fotografiaza prototipurile pe care le testeaza pe pistele de incercare, informeaza saptamanalul german Welt am Sonntag.

Insa acestia nu sunt singurii care se plang de drone. Devenite tot mai accesibile si, deci raspandite, dronele nu sunt o amenintare doar pentru companii, ci au iscat si numeroase incidente de securitate, filmand obiective militare sau fiind la un pas sa se ciocneasca de avioane de pasageri.

Inclusiv clubul de fotbal FC Bayern Munich a anuntat ca doreste un sistem care sa impiedice dronele sa mai filmeze meciurile.

Deutsche Telekom a confirmat planul de a oferi un sistem pentru protejarea de drone, insa a refuzat sa dea alte detalii despre proiect.
Via Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!