Dublin Pub

Dublin Pub 3 2
3 stele

3006 vizualizari  |  3 comentarii

Dublin Pub

DUBLIN PUB este unul dintre cele mai bune locuri de distractie din Iasi.


In primul rand, atrage prin tema abordata care-i confera specificul irlandez. Atmosfera, amenajarea si standardele sunt asemenea unui pub Guiness. Decoratiunile din caramida, lumina calda si difuza creeaza o atmosfera intima potrivita pentru relaxare alaturi de prieteni.

 

Sala principala a pub-ului este la fel de spectaculoasa si in plus are doua bauri: unul la care se poate servi bere si bauturi pe baza de bere, iar la celalalt bar se pot consuma cele mai variate tipuri de coktail. Un alt element care vine sa dea specificul irlandez este bine cunoscuta bere neagra Guiness si berea rosie Kilkenny.


In ceea ce priveste muzica, in DUBLIN PUB se asculta muzica anilor `70, `80, si `90, dar nu lipseste si muzica de club. Un alt element de originalitate este dat de plasmele amplasate pe care poti urmari videoclipurile melodiilor care se asculta.


Se adreseaza tinerilor, aici se organizeaza concerte live, seri tematice de muzica si party-uri cu un anumit specific (de ex. Lover`s Party de Valentine’s Day), toate acestea la un pret foarte accesibil adaptat dupa „buzunarele” consumatorilor. Acest lucru constituie un mare avantaj ceea ce face ca acest pub sa fie adesea foarte aglomerat si neincapator mai ales in serile tematice.
 

Adresa: str.Vasile Conta nr.30

Contact:

332 418 154
0771 415 646
office@dublinpub.ro
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Dublin Pub Iasi  Dublin Pub  IASI 
Comentarii

Raspunde-i

Nu stiu ce este specific irlandez la acest "pub", insa daca ar fi o minima similaritate intre el si un pub oarecare din Irlanda/Dublin, cu siguranta devine 0 cand dai peste taranimea de care dau dovada gardienii si barmanii. Da, poate este un club mediocru promovat ca fiind un pub irlandez (din fericire am avut prilejul sa vizitez Irlanda inclusiv capitala si nu prea vezi jocuri de lumini de prost gust, muzica data prea tare, fum de tigara, iar atmosfera de aici numai intima nu e) dar .. fiecare cu gusturile lui.

Raspunde-i

Hmmm, e bine de stiut atunci! Ms mult pt informatie!

Raspunde-i

e de cacat... patronii niste tarani

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!