„Dupa dealuri” isi incepe traseul prin orasele din Romania

0 stele

589 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

„Dupa dealuri” isi incepe traseul prin orasele din Romania

Dupa o premiera de gala cu peste 1000 de invitati, la Cinema Patria din Bucuresti, „Dupa dealuri”, in regia lui Cristian Mungiu, isi incepe traseul prin tara, urmand sa ajunga, in urmatoarele saptamani, in peste 40 de orase. La proiectia desfasurata in prezenta lui Cristian Mungiu, a actorilor si a echipei au luat parte personalitati din cultura, media, cinematografie sau sport precum Lucian Pintilie, Nae Caranfil, Florin serban, Cristian Tudor Popescu, Andreea Raicu, Amalia Enache sau tenismenii Horia Tecau si Marius Copil.

In acest weekend, echipa filmului se va intalni si cu spectatorii din Iasi (26 octombrie, Cinema City-Iulius Mall, ora 18.00, si Cinema Victoria, ora 19.00), Cluj (27 octombrie, Cinema City-Iulius Mall, ora 18.00, si Cinema Florin Piersic, ora 20.00) si Arad (28 octombrie, Cinema City-Atrium Mall, ora 16.00).

In prima saptamana, filmul scris si regizat de Cristian Mungiu si inspirat de romanele non-fictionale ale Tatianei Niculescu Bran va putea fi vazut si de spectatorii din Timisoara, Arad, Craiova, Constanta, Bacau, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Brasov, Braila sau Tulcea.

In luna noiembrie, pelicula propusa de Romania la Oscarul pentru Cel mai bun film strain va putea fi vizionata si la Sibiu, Piatra Neamt, Oradea, Deva, Botosani, Alba Iulia, Bistrita, Ramnicu Valcea si in alte localitati. Filmul va ajunge si in orase care nu mai dispun de cinematograf precum Alexandria, Slobozia, Miercurea Ciuc sau Lugoj, iar proiectiile vor fi organizate in case de cultura, teatre sau alte spatii pentru spectacole.

Detalii despre orasele si salile unde ruleaza „Dupa dealuri” vor putea fi gasite in permanenta pe site-ul filmului www.dupadealuri.ro.

„Dupa dealuri” a rulat in avanpremiera la Vaslui si la Campina, la finalul lunii septembrie.

In jur de 40 de tari, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie si Rusia, au cumparat drepturile de distributie ale filmului.


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FILM  CINEMA  dupa dealuri  FILME 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!