ECONOMII LA BRD

0 stele

4687 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

ECONOMII LA BRD
Pe 1 februarie 2007, BRD a anuntat ca a introdus doua pachete de produse si servicii pentru populatie. Detinerea unui pachet asigura reduceri de comisioane la credite.
 Discountul este de 20% si se aplica atat la acordarea de credite - inclusiv de tip descoperit de cont accesat prin card, cat si la emiterea si gestiunea cardului titularului.
 Primul pachet – BRD Clasic – este format dintr-un cont curent in lei sau euro, un card Visa, MasterCard sau Maestro, la alegere, o asigurare Confort, o asigurare AIG de spitalizare in caz de accident si serviciul phone banking Vocalis.
 Cel de-al doilea pachet – BRD Select – include in plus contul de economii PractiCont in lei sau euro. Acesta remunereaza progresiv disponibilitatile din contul curent, in functie de nivelul acestora. De exemplu, pentru sumele cuprinse intre 1.000 si 2.000 lei, dobanda este de 4,25% pe an, iar intre 250-500 euro – de 2,25% pe an. Tot in cadrul acestui pachet, clientii pot alege si un card MasterCard Gold, precum si o asigurare de spitalizare in caz de accident si boala.
 Ambele pachete includ un numar de operatiuni gratuite pe luna : retrageri de numerar si consultari ale soldului contului curent la ATM-urile BRD. Optional, clientii pot beneficia gratuit si de serviciile de internet si mobile banking.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: BRD  ECONOMII 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!