Educatie pe credit: Ce banci ofera imprumuturi pentru studii

0 stele

1109 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  5 mar 2012

Educatie pe credit: Ce banci ofera imprumuturi pentru studii

Moda creditelor pentru educatie a prins si in Romania, din ce in ce mai multi studenti alegand sa se imprumute pentru a termina facultatea sau un MBA.

Bancile au sesizat imediat potentialul acestei piete, 2011 fiind anul in care a plouat cu oferte de credite pentru studii. Insa dobanzile nu sunt mici, iar conditiile va pot da batai de cap.

Cele mai multe si mai variate oferte de credite pentru studii le gasiti la UniCredit Tiriac Bank, aceasta institutie avand peste 12 tipuri de oferte. Astfel, daca doriti un imprumut in euro, puteti primi minimum 3.000 de euro si maximum 45.000 de euro, cu o rata a dobanzii de 8,84, pe o perioada cuprinsa intre 12 si 120 de luni.

Acest credit poate fi contractat pentru a va finanta studiile MBA organizate de institutii acceptate de catre banca, sau a studiilor universitate si post-universitare in strainatate.

Pentru o suma mai mica va puteti adresa BRD. De aici, puteti imprumuta prin creditul StudentPlus minimum 150 de euro si maximum 10.000 de euro pe o perioada cumprinsa intre 13 si 60 de luni.

Sursa: Ziare.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Credite  STUDENTI  BANCI  EDUCATIE 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!